Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhur İttifakı Açıklaması: Gönüllerde Sürecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimler için ittifak olup olmayacağı ile alakalı önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan Cumhur İttifakı'nın sandık ittifakı olmadığını söyleyerek, "Listelerde olmasa bile gönüllerde bu ittifak sürecek" dedi.

06.10.2018-14:00 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-13:36) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhur İttifakı Açıklaması: Gönüllerde Sürecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Kızılcahamam Kampı'nda gerçekleştirilen 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. Erdoğan, Türkiye'de kriz olmadığını söyleyip, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki göstererek "Türkiye'de ekonomiyle alakalı bir manipülasyon söz konusu, manipülatif hareketler var" ifadesini kullandı.

'LİSTELERDE OLMASA BİLE GÖNÜLLERDE DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUM'

- Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın listelerde olmasa dahi gönüllerde süreceğine inanıyorum. Bu ittifaka seçim ittifakı gözüyle bakmadık, bakmıyoruz. Bu ittifakı yaşatmanın yolunu bulacağız. Biz bu ittifaka hiçbir vakit seçim ittifakı gözüyle bakmadık. Bugün de öyle bakmayacağız. Kendi adaylarımızla girdiğimiz bölgelerden en azından mümkün olanlarda bu ittifakı yaşatmanın yollarına bakacağız. Sizlerden ve teşkilatlarımızdan talebim, mahalli idareler seçimleriyle alakalı hazırlıklarımızda tek ölçümüzün en doğru adayla halkımızın huzuruna çıkıp en yüksek oyu almak biçiminde olmasıdır. Adaylarımızın klasik belediyecilik hizmetleri haricinde sosyal belediyeciliği de en güzel biçimde kavrayacak ve uygulayabilecek kişiler olmasına özen göstereceğiz. Bu özelliklere sahip halkımızın gönlünde karşılığı olan ve AK Parti'nin değerleriyle örtüşen her kişi bizim için geçerlidir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal