Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Balıkesir'de Hayvanları Telef Olan Vatandaşa Kurban Hediyesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir'de yıldırım çarpması sonucu hayvanları telef olan Ali Rıza Çelikelin adlı vatandaşı bu bayramda kurbansız bırakmadı.

27.06.2020-10:25 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-09:54) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Balıkesir'de Hayvanları Telef Olan Vatandaşa Kurban Hediyesi

Balıkesir'e bağlı Dursunbey ilçesinin Aziziye kırsalına yıldırım çarpması sonucu 16 küçükbaş hayvanı telef olan Ali Rıza Çelikelin'e Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir telefon geldi.

Hayvanların telef olmasının hemen ardından İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri olay yerinde çalışma başlatarak, mal sahibinden gerekli bilgileri aldı. Sonrasında ise duruma el atan Dursunbey Belediyesi yaşlı adamın zararının karşılanması için gerekli işlemleri gerçekleştirdi.

Tüm girişimlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir’e  bağlı Dursunbey'de koyunları telef olan Ali Rıza Çelikel'i telefonla arayarak "geçmiş olsun" dileklerini sundu.

Aileye 16 koyun hediye eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu: "Koyunlarınız hayırlı ve bereketli olsun. Allah kazadan beladan korusun. Bu kaza, kader. Ne yapalım? Her şey gidiyor işte. Bak bir elektrik çarpması, yok şudur, yok budur...

Her şey olabiliyor. Allah sabırlar versin. Belediye başkanımızdan da Allah razı olsun.
Kendisine teşekkür ettim. 16 koyunumuz da inşallah daha da artsın. Eksilmesin ve bereketli bir şekilde de ailenin ihtiyaçlarına inşallah yardımcı olsun. Şimdiden bayramınız mübarek olsun."

Zarara uğrayan Çelikelin ile de görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ali Rıza Çelikelin'in karısıyla da konuşarak, "İnşallah bu devlet oldukça her zaman sizlerin yanınızdayız. Elimizden ne gelirse bunları da yapacağız. Biz sizin her zaman yanınızda, emrinizdeyiz. Hiç unutmayın" dedi.

Zararı karşılanan Ali Rıza Çelikel de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini sundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal