Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye FETÖ Tepkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Din Şurası Kapanış Programı'na katıldı.

28.11.2019-15:33 - (Son Güncelleme: 28.11.2019-17:46)

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Din Şurası Kapanış Programı'na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın burada yaptığı açıklamalar şöyledir:

Evlatlarımız çoğu batı menşeili sapkın akımlar karşısında savunmasız kalıyor. Evliliğin yerini gayrimeşru ilişkilerin aldığı garip bir dönemdeyiz. Sahih din anlayışı öğretilmezse sapkınlık güç kazanır. 

15 Temmuz gecesi 251 insanımızı şehit eden FETÖ ile terör örgütleri bunun en son örneğidir. Bu örgütler cihat, şehadet gibi kavramları çarpıtmışlardır. Bugün sosyal hayatta yüzleştiğimiz sosyal problemlerin arkasında İslam’ın doğru bilinmemesi vardır. Güçlü bir Diyanet camiamız var. Her kesimden insanımızın karşılaştığı sorulara Kur-an ışığında cevaplar üretmek zorundadır. Dinini sağlam kaynaklardan öğrenen bir mümin aklını başkasına kiralamayacak din istismarcısına fırsat vermeyecektir. 

ABD'YE FETÖ TEPKİSİ
ABD yönetimi bu adamı vermiyorsa arkasında ne olduğunu milletimiz düşünmeli. FETÖ okullarına ABD'de 750 milyon dolar para ödeniyor hazineden. Bu bize bir şey anlatmıyor mu? İslam’ı gerilik emaresi olarak gören zihniyet ülkemizde tarihe karışmıştır. Gerici yobaz takunyalı diyerek insanımızın inancıyla kavga edenler kaybetmeye mahkumdur."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal