Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin Görüşmesi İçin Nefesler Tutuldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Rusya'ya günübirlik çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

05.03.2020-08:26 - (Son Güncelleme: 05.03.2020-09:44) Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin Görüşmesi İçin Nefesler Tutuldu

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Rusya'nın başkenti Moskova'ya günübirlik çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

İletişim Başkanlığından aktarılan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Moskova'da bir görüşmede bir araya gelecek.

Söz konusu görüşmede, Türkiye-Rusya ikili ilişkilerini ele alınırken, İdlib hususunda Suriye'deki son gelişmeler hakkında fikir alışverişi yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın beraberindeki heyette, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Başkanı Hakan Fidan hazır bulunacak.

“RUSYA'DAN BEKLENTİMİZ REJİMİN SALDIRILARINI DURDURMASI”

Geçtiğimiz günlerde Putin- Erdoğan görüşmesine yönelik açıklamada bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Rusya'yla karşı karşıya gelmek gibi ne niyetimiz ne maksadımız var. Niyetimiz rejimin katliama son vermesi radikalleşmenin ve göçün önlenmesidir." açıklamasını yapmıştı. Bakan Akar "Rusya'dan beklentimiz, rejimin saldırılarını durdurarak Soçi mutabakat sınırlarına çekilmesi için etkilerini kullanmasıdır." diye açıklamsına devam etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal