Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Ekonomisi Üzerinde Oynanan Oyunları Anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan TOBB Genel Kurulu'nda Türkiye ekonomisi üzerinde oynanan oyunları anlattı. "Bu zaferi beraber kazanacağız" diyen Erdoğan, "Patateslerin, soğanların nasıl çürütüldüğünü, o depolardan, ambarlardan nasıl çöplüklere atıldığını hep beraber gördük" dedi.

02.05.2019-13:36 - (Son Güncelleme: 02.05.2019-13:53)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 75'inci Genel Kurulu'nda önemli açıklamalar yaptı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

"BU ZAFERİ BERABER KAZANACAĞIZ"

Bazı sirk cambazları bu mesele ile alakalı dahi döviz rezervi için gayri samimi açıklamalar yapmak suretiyle negatif hava oluşturmanın çabası içerisindeler. Türkiye'yi kur, faiz, enflasyon sarmalına hapsetmek isteyenlere karşı bu zaferi birlikte kazanacağız.

Son dönemde peş peşe ülkemize ve milletimize kurulan tuzakların nedeni, ülkemize siyasi olduğu kadar ekonomik olarak da diz çöktürmektir. Seçimde birkaç ay evvel, patates soğan konusunu ne ile izah edeceğiz? Bunların hepsi siyasi müdahale anlayışı değil midir? Tüm bunların hepsinin nasıl çürütüldüğünü, o depolardan, ambarlardan nasıl çöplüklere atıldığını hep beraber gördük. Bunların ne adına, ne mesajlar verilmek istendiğini de hep beraber milli bir mesele olarak görmeye mecburuz.

Türkiye İttifakı diyerek 82 milyon vatandaşımızı ortak payda altında bir araya getirme idealini hayata geçirmeye çabalıyoruz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal