Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Şah Türbesi'ndeki Askerleri Aradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sülayman Şah Türbesi'nde vazife yapan askerleri arayarak "Sizleri kutluyorum. Emanetimize sahip çıkacağız" dedi.

01.01.2019-12:13 - (Son Güncelleme: 01.01.2019-12:16) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Şah Türbesi'ndeki Askerleri Aradı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Süleyman Şah Türbesi ile Müşterek Özel Görev Kuvvet Komutanlığı'nda incelemeler yaptı. Akar, ziyaretin bitiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonla konuştu. Erdoğan, Sülayman Şah Türbesi'nde vazife yapan askerleri arayarak "Sizleri kutluyorum. Emanetimize sahip çıkacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, türbenin önemine dikkati çekerek şunları ifade etti:

"SÜLEYMAN ŞAH'TA YENİ DÖNEM BAŞLADI"

Bu dönem içinde çok değişik bir dönemi Cerablus'ta, Afrin'de yaşadık ve Süleyman Şah'da devamlı olarak sürekli belli problemlerle karşı karşıya geldik. Ancak nakli kubur gerçekleştirildikten sonra Süleyman Şah'ta yeni bir dönem açıldı.

"BURASI SİZLERE, BİZLERE EMANETTİR"

Şu anda malum 120 dönüm kadar bir arazi içerisinde Süleyman Şah Türbesi ve etrafı ile beraber Türk Silahlı Kuvvetleri, kendisinin tarihiyle özdeş duruma gelmiş olan Süleyman Şah'ın inanıyorum ki bundan sonraki dönemi çok daha farklı olacaktır, çok daha önemli olacaktır, çok daha önemli bir işaret fişeği olacaktır. Özellikle burası sizlere, bizlere emanettir. Bu sebeple bizler de bu emanetimize sonuna dek sahip çıkacağız.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal