İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Yıla Askerlerle Beraber İgloda Girdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni yıla Hakkari'de askerlerin yaptığı bir igloda girdi. Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak askerlerle görüştürdü.

01.01.2019-12:00 - (Son Güncelleme: 01.01.2019-11:53) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Yıla Askerlerle Beraber İgloda Girdi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Evliyetepe Üs Bölgesi'ne ziyaret yapan İçişleri Bakanı Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin sonrasında nöbet tutan Polis Özel Harekat ve Jandarma Komandolara ziyarette bulundu. Soylu, "2019'da daha büyük, daha zengin, daha özgür daha güçlü Türkiye istiyoruz. Karmaşık yapmaya çabaladıkları dünyayı sulhe, huzura, sükuna kavuşturabilmek, Anadolu'dan yükselen kardeşlik duygusunu dünyanın her tarafına gönderebilmek için güçlü Türkiye'ye ihtiyaç var." dedi.

SOYLU, HAKKARİ'DE ÜS BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Evliyetepe Üs Bölgesi'ni gezen Bakan Soylu, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin sonrasında nöbet tutan Polis Özel Harekat ve Jandarma Komandolara ziyarette bulundu. Soylu, burada nöbet tutan emniyet kuvvetleri ile sohbet etti, Uzman Çavuş Mustafa Baykal'ın babası ile telefonda görüştü.

"ALLAH EVLADINIZI MİLLETİMİZE BAĞIŞLASIN"

Baykal'ın babasının yeni senesini kutlayan Soylu, "Evlatlarınız burada önemli bir vatan hizmeti üstleniyor. Cumhurbaşkanımızla konuşturduk onları. Cumhurbaşkanımızın dualarını aldılar. Allah evladınızı size ve milletimize bağışlasın." sözlerini kullandı.

2019 İÇİN HUZUR, BARIŞ, GÜVENLİK VE ESENLİK DİLEDİ

Ardından, jandarmaların üs bölgesinde gerçekleştirdiği igloda komutan ve emniyet kuvvetleri ile sohbet eden Soylu, Polis Radyosu'na bağlandı. Yayında, bütün vatandaşların ve güvenlik ekiplerinin yeni senesini kutlayan Soylu, Yüksekova ilçesindeki 2 bin 970 rakımlı Evliyatepe'den bütün insanlığa 2019'da huzur, barış, güvenlik ve esenlik dileklerini sundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal