Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meral Akşener Çok Kez İstikametini Kaybetmiş Birisidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayın programında Meral Akşener'in yürüttüğü sistematik yalan kampanyasına, 'bu kadın şirazesinden çıkmış' yanıtını verdi.

06.03.2019-22:29 - (Son Güncelleme: 06.03.2019-22:21) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meral Akşener Çok Kez İstikametini Kaybetmiş Birisidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 TV'de canlı yayın konuğu oldu.

"DENİZLİLİ KARDEŞLERİM BİLİYOR"

Meral Akşener'in Denizli'de "Cumhurbaşkanı size terörist diyor" sözüne çok sert cevap veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu kadın şirazesinden çıkmış. Ben Denizli'ye de gittim. Orada böyle bir ifade kullanıp kullanmadığımı Denizlili kardeşlerim biliyorlar. Hani bunlar birbirleriyle ortak oldular ya bir yerden kapacak." ifadelerini kullandı.

"İSTİKAMETİNİ ÇOK KEZ KAYBETMİŞ BİRİ"

Konuşmasında Akşener'i eleştirmeyi sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Meral Hanım Tayyip Erdoğan'ın nasıl olduğunu çok iyi bilir. Meral hanım istikametini çok kez kaybetmiş birisidir. Bir kez Genel Başkanlıktan ayrılıyorum dedi sonra geri geldi." diye konuştu.

"TÜRKİYE'DE KÜRDİSTAN DİYE BİR YER VAR MI?"

HDP Eş Genel Başkanının sözlerini hatırlatan Cumhurbaşkanı, "Meral Hanım bir kez Tayyip Erdoğan halkına terörist diyecek kadar istikametini kaybetmemiştir. Malesef HDP'li olup da şu anda terör örgütünün uşaklığını yapanların yönettiği HDP'ye onun başındakilere bir çoğu sizde bunların arşivi var mı bilmiyorum adam kalkıyor ne diyor "Kürdistan'da HDP diyor, batıda da AK Parti ve MHP'yi yok edeceğiz" diyor. Şimdi ben soruyorum ey Meral Hanım Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı sen bunu nasıl kabul edersin?" diye sordu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal