Cumhurbaşkanı Erdoğan Kritik Görüşmenin Tarihini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını eda ettiği Hazreti Ali Camisi çıkışında, gazetecilerin gündemle alakalı sorularını cevapladı.

07.12.2018-15:32 - (Son Güncelleme: 07.12.2018-15:28) Cumhurbaşkanı Erdoğan Kritik Görüşmenin Tarihini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını eda ettiği Hazreti Ali Camisi çıkışında, gazetecilerin gündemle alakalı sorularını cevapladı. Bir gazetecinin "Cumhur İttifakı'yla alakalı 'Sıkı tutmalıyız, fırsat vermemeliyiz' dediniz bunu biraz açar mısınız? Sayın Devlet Bahçeli ile ne zaman görüşeceksiniz?" sorularına cevaben Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın hassasiyetlerinin son seçimlerde tam anlamıyla gösterildiğini söyledi.

Erdoğan, birbirlerine destek olduklarını, geleceğe olan adımlarını hassasiyetle attıklarını dile getirerek, şöyle dedi:

"Bunu da tabii kıskanan bazıları var. Bu oluşumların içerisinde her an değişik birçok şeyler meydana gelebilir. Bunun başında ana muhalefet geliyor. Bunun yanında dağdaki terör örgütü ile dayanışma yapanlar da var. Bütün bunları herhalde anlamamak için neden yok. Çok açık, net her şey ortada. Biz tabii bu Cumhur İttifakı'nı bozdurmamak noktasında kararlıyız. Hele hele bu yerel seçim ülkemiz için ciddi manada, yedi düvelin ülkemize, milletimize saldırdığı bir dönemde büyük önem taşıyor. Onun için de şu anda teknik çalışmaları yürüten arkadaşlarımız var. Onlar bu çalışmalarını tamamlar tamamlamaz belki de bu hafta içerisinde biz Sayın Bahçeli ile kendilerinin de şartları, durumu el vermesi halinde inşallah bir araya gelebiliriz. Arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları değerlendiririz. Ama önümüzde ayrıca zaman var. Çünkü burada Yüksek Seçim Kurulu'nun takvimi önemli. Bizim kendi takvimimiz de kendimize göre önem arz ediyor. Bu şekilde kendileriyle görüşeceğiz."

Erdoğan, şimdiye kadar 74 belediye başkanı adayını açıkladıklarını, kalanları da ittifakın durumuna göre açıklayacaklarını belirtti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal