Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'daki Seçim Hazırlıklarını Anlık Takip Edecek

31 Mart’ta sandık başına gitmeyen seçmene ‘Tek bir oyun bile ne kadar önemli olduğu’ anlatılacak. Tatilde olan seçmenin de tekrardan İstanbul’a ulaşımı sağlanacak.

09.05.2019-09:50 - (Son Güncelleme: 09.05.2019-09:51)

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul seçimlerini tekrarlama kararının hemen ardından AK Parti’de peş peşe yapılan toplantılarda yol haritasının ana hatlarını çizildi.

31 Mart seçim sürecinde İstanbul’daki kampanyada meydana gelen aksaklıklar ve eksiklikler göz önünde bulundurularak öncelikle koordinasyon noktasında yaşanan sıkıntıları çözecek adımlar atılıyor.

Bu doğtultuda, kampanyanın ‘koordinasyon’ içinde gerçekleştirilmesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İstanbul’daki çalışmaları yakından takip ederek, herhangi bir problem yaşanması halindegerekirse bizzat devreye girmesi noktasında bir yol izlenmesine karar verildi.

BİR OYUN BİLE NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞU ANLATILACAK

İstanbul’daki ‘seçmen davranışları’ üzerinde incelemelerde bulunan AK Parti’nin ana hedefi seçmeni sandığa götürmek olacak. 31 Mart’ta farklı nedenlerle AK Parti’ye oy vermeyen, küsen ya da sandığa gitmeyen seçmene ‘Tek bir oyun bile ne kadar önemli olduğu’ anlatılacak.

Bunun yanı sıra, bayram tatili ve okulların tatil olması sebebiyle memleketine gidecek olan seçmenlerin, seçimler için İstanbul’a dönmelerinin sağlanması amacıyla bazı önlemler alınacak. Bu durumdaki seçmenlerden, tatillerinden fedakârlık yapmaları talep edilecek. Türkiye genelindeki AK Parti teşkilatlarının da tatil nedeniyle memleketine gelen İstanbul seçmenlerini, tekrardan İstanbul’a göndermek amacıyla ulaşım imkânı sağlayacağı aktarılıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal