Cumhurbaşkanı Erdoğan Dolar Hakkında İlk Defa Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan memleketi Rize Güneysu'da halka hitap etti. Dolarla alakalı ilk defa konuşan Erdoğan, "Bu kampanyalara kulak vermeyin. Şunu unutmayın, onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah'ımız var" dedi.

10.08.2018-10:19 - (Son Güncelleme: 10.08.2018-10:27)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinin sonrasında, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk "başkanı" sıfatı ile baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesine gitti.

"YENİ DÖNEME ÇOK DAHA FARKLI HAZIRLANIYORUZ"

İlçeye girişinde Merkez Cami önünde aracından inen ve kendisini bekleyen insanları selamlayan Erdoğan, "Bu saate dek bizleri beklediniz. Biz de yoğun tempo içinde yeni dönemin hazırlıklarını gerçekleştiriyoruz. Bir taraftan dünyanın dört bir tarafına gidiyoruz, geliyoruz. Ülkemizi inşallah yeni döneme çok daha değişik hazırlamanın çabası içindeyiz." ifadelerini kullandı.

"MAĞDURİYETLERİN HEPSİNİ KALDIRIRIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize, Trabzon, Giresun ve Ordu'daki sel felaketlerinde mağduriyet yaşayanlara şahsı ve milleti adına "geçmiş olsun" dileğinde bulunarak, "Bu mağduriyetlerin tamamını Allah'ın izniyle tabii ki kaldırırız. Çünkü bu devlet, bu millet güçlüdür." açıklamasını yaptı. Sel felaketinde yaşamını yitiren vatandaşa Allah'tan rahmet dileyen Erdoğan, ailesine sabır temenni etti.

"ONLARIN DOLARLARI VARSA BİZİM DE ALLAH'IMIZ VAR"

"Rabbim kötüsünden korusun" diyen Erdoğan, sözlerini şöyle devam ettirdi: "Çok çalışacağız, çok koşacağız. İnşallah, ülkemizi, 81 vilayetiyle çok daha modern bir duruma getirmenin çabası içinde olacağız. Şunu bilin; bugün dünden daha iyiyiz, yarın bugünden de iyi olacağız. Hiç bundan şüpheniz olmasın. Farklı kampanyalar yapılıyor. Bu kampanyalara kulak vermeyin. Şunu unutmayın, onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah'ımız var. Bizler çok çalışıyoruz. 16 sene önce neydik, bugün neyiz. İnşallah sizlere sabır, gayret diliyorum. Çok çalışacağız, çok koşacağız. İnşallah 2023'e farklı gideceğiz. Benim buna imanım, inancım var. 24 Haziran'da siz bizi yalnız bırakmadınız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal