Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Ankara Mitingine Kaç Kişinin Katıldığını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP ile beraber Ankara'da yapılan büyük mitingde konuştu. Çok önemli mesajların verildiği mitingde Erdoğan alana gelenlerin de sayısını açıkladı. Emniyetten alınan bilgilere göre mitinge 450 bin kişi katıldı.

23.03.2019-16:26 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-16:29) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Ankara Mitingine Kaç Kişinin Katıldığını Açıkladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla yapılan Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi öncesinde çok sayıda vatandaş Atatürk Kültür Merkezi'ne geldi. Erdoğan, "Sordum, şu anda hipodromda ne kadar insan var dedim… Emniyetin verdiği sayıyı söylüyorum. 450 bin." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile beraber kürsüye gelerek seçmeni selamladı. Liderlerin çıkacağı platforma iki partinin seçim sloganı da yazıldı. Erdoğan ve Bahçeli'nin ortak yaptığı mitingde önemli açıklamalar yapıldı.

BAHÇELİ: YA 'BELA' DİYECEĞİZ YA 'BEKA' DİYECEĞİZ

MHP Lideri Devlet Bahçeli mitingde halka hitap etti. Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar:

"31 Mart seçimleri yalanla doğru, sahtekarlıkla sadakat, terör sevicilerle Türkiye sevdalıları arasında gerçekleştirilen en kritik seçim olacak. Ya bela diyeceğiz, ya beka diyeceğiz. Cumhur ittifakı milli onurun güvenidir. Buna karşılık zillet ittifakı kaostur, komplodur, kargaşadır. Ankara dün zilleti inkar etti, cumhuriyetin zirvesine çıktı. İnancım odur ki, gene başaracak tekrar bir tarih yazacaktır. Cumhur ittifakı olarak buna yemin ettik."

ERDOĞAN: ALANDA 450 BİN KİŞİ VAR

Bahçeli'nin sonrasında kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu sözleri kullandı:

"Sordum, şu anda hipodromda ne kadar insan var dedim… Emniyetin verdiği sayıyı söylüyorum. 450 bin. Ankara 31 Mart'a hazırız diyor."

SEÇMENE 'SANDIĞA GİDİN' ÇAĞRISI

"Halkımızı bölmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Devletimizi yıkmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Ezanımızı susturmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Ekonomimizi çökerterek işimizle aşımızla tehdit edenlere fırsat tanımayacağız. Bunun için 31 Mart'ta sandıkta irademize sahip çıkacağız. Aman ha sandığa gitmem diye bir şey yok. Sandıklara sahip çıkacağız. Bütün sandık görevlileri sandıklara sahip çıkacak. 31 Mart sandıklarda hesaplaşma değil geleceğimizi tayin etme yerine dönüşecektir. 31 Mart'ta dünyanın öteki ucundan bizi tehdit edenlere mesaj vereceğiz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal