Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Birinci Çıkamadın Diye Bu İşi Bırakacak Mısın?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi soruyorum, Bay Muharrem eğer sen bu seçimlerde birinci çıkamazsan, birinci çıkamadım diye bu işi bırakmaya hazır mısın?" diye soru sorarak İnce’ye yüklendi.

08.06.2018-19:47 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-19:41) Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Birinci Çıkamadın Diye Bu İşi Bırakacak Mısın?'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde halka seslendi.

Vatandaşların oy kullanırken çok dikkatli tercih yapmalarını isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir yanda istikrarın ve güvenin sembolü olan AK Parti, ne var, Cumhur İttifakı var. Diğer tarafta ise kimlerin kimlerle birlikte olduğunu sizler çok iyi görüyorsunuz değil mi? Aman ya Rabbi, hayatta bir araya gelmeleri mümkün olmayanlar nasıl bir araya geldiler, görüyorsunuz değil mi? Kendi seçmenlerini bölücü örgütün partisine desteğe gönderenlerin değirmenine su akıtanları bu millet asla unutmaz’’ ifadelerini kullandı.

"Kayseri'den bu CHP'ye oy çıkacak mı?" diye vatandaşa soran ve "Hayır" cevabını alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayserililere güçlü Meclis, güçlü hükümet ve güçlü Türkiye için cumhurbaşkanlığında şahsını, Mecliste AK Parti'yi desteklemeye hazır olup olmadıklarını sordu ve "Evet" cevabını aldı.

"BİZİM YANDAŞLARIMIZ MİLLET"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Şu an itibarıyla 200 bin civarında sığınmacı tekrar eski topraklarına döndü, dönüyor. Şimdi burada Bay Kemal ne diyordu? 'Afrin'e girmeyelim', biz dinledik mi? Dinlemedik, niye? Çünkü Bay Kemal'in aklıyla hareket edilmez. Çünkü onlar teröre yardım, yataklık ederler, niye? Ankara'dan İstanbul'a bu terör yandaşlarıyla yürümediler mi? Beraber yürüdüler ama bizim yandaşlarımız bunlar değil, bizim yandaşlarımız millet, millet, Kayseri. İşte biz 'Yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan' dedik, milletle yola çıktık."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şimdi soruyorum, Bay Muharrem eğer sen bu seçimlerde birinci çıkamazsan, birinci çıkamadım diye bu işi bırakmaya hazır mısın?" diyerek İnce’ye yüklendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal