Cumhurbaşkanı Erdoğan Belediyeleri Temizlik İçin Uyardı

Belediye başkanları ile video konferans yöntemiyle görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uyarılarda bulundu ve şehirlerin temiz olmasını istedi.

02.04.2020-17:31 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-17:36)

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de gündem coronavirüs. Bu kapsamda belediye başkanları ile video konferans aracılığıyla bir görüşme gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, birinci yıllarını tamamlayan belediye başkanlarını tebrik etti ve coronavirüs kapsamında alınan tedbirlere değindi.

"BOYNU BÜKÜK OLAN HER VATANDAŞIMIZIN VEBALİ SİZLER ÜZERİNEDİR"

Temizlik konusunda değerlendirmelerde bulunan Cuhmhurbaşkanı Erdoğan, "Toplu taşıma alanları, pazar yerleri gibi alanların temizliklerini aksatmadan yapmalıyız. Cadde ve sokakların temizliklerinin yürütülmesi için daha fazla hassasiyet gösterelim. Maske dağıtımını artırmalıyız. Belediyelerimize çok büyük görevler düşüyor. Gıda ve temizlik ürünlerini vatandaşlarımıza ulaştırma noktasında da titiz davranmalıyız. Evden çıkmasını istemediğimiz vatandaşlarımızın, kitap, ihtiyaç ve internet ihtiyaçlarını tamamlamalıyız. Kaymakamlık ve valilikler ile temasta olmalısınız. Evinde tenceresi kaynamadığı için boynu bükük olan her vatandaşımızın vebali sizler üzerinedir." ifadelerini kullandı.

Temizlik ve korunma malzemelerinin temini ve dağıtımını yaygın olarak sürdürmeleri yönünde belediyelere uyarıda bulunan Erdoğan, "Bilhassa işsiz kaldığı veya yetersiz gelire sahip olduğu için geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmamalıyız." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal