Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 Yılında Tekrar Kazanacağız

AK Parti 7. Olağan Kırşehir-Kırıkkale-Yozgat ile Sivas İl Kongrelerine canlı bağlantı ile katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 hedeflerine ilişkin oldukça açık konuştu.

13.01.2021-14:58 - (Son Güncelleme: 13.01.2021-16:00)
Hem Cumhurbaşkanlığı hem de TBMMM çoğunluğunu alacaklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın da kuvvetlenerek yoluna devam edeceğini tekrarladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz milletin kurduğu ve bugüne milletin getirdiği bir partiyiz. Gücümüzü ve ilhamımızı milletten alırız. 2023'te de her mecliste ezici bir çoğunlukla devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimini de yeniden kazanacağız. Biz hep yüzü geleceğe dönük bir parti olduk, bu şekilde devam edeceğiz. Cumhur İttifakı güçlenerek yoluna devam edecek." diye konuştu.

"MİLLETİMİZ PARTİMİZE SAHİP ÇIKIYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkan ifadeler:

"Hedefimiz şubat ayının son günlerinde planladığımız İzmir, Ankara ve İstanbul kongreleri ile birlikte bu süreci tamamlamaktır.

Üye sayımızı salgın şartlarına rağmen geçtiğimiz yıl bir milyon artırmamız milletimizin partimize sahip çıktığını gösteriyor.

AK Parti kendini yenileme kapasitesi en yüksek olan partidir.

"DERDİNİ DİLNEMEDİĞİMİZ BİRİ VARSA BU BİZİM EKSİĞİMİZDİR"

Gönlünü kazanmak için kapısını çalmadığımız derdini dinlemediğimiz bir kişi varsa bu bizim eksiğimizdir.

‘Bizi dostun attığı gül yareler’ diye bir söz vardır. Bizi kurulan tuzaklar yormuyor.

Bizi asıl yoran bu ülkenin selameti için omuz omuza hareket etmemiz gerekenlerin tavırlarıdır.”

Cumhur İttifakı'nın her geçen gün güçleneceğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2023 yılında tekrar kazanacağız. Hem Cumhurbaşkanlığını hem de TBMM’nin çoğunluğunu alacağız.” diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal