Çorum'da Deprem Meydana Geldi!

Çorum’da 4.0 şiddetinde bir deprem etkili oldu. Bunun yanı sıra bugün Türkiye de dahil olmak üzere dünya genelinde 6 deprem meydana geldi.

03.06.2020-16:51 - (Son Güncelleme: 03.06.2020-17:12) Çorum'da Deprem Meydana Geldi!

Çorum’da 4.0 şiddetinde bir deprem etkili oldu. Bunun yanı sıra bugün Türkiye de dahil olmak üzere dünya genelinde 6 deprem meydana geldi.

Gün içinde saat 16.10'da kayıtlara geçen deprem bölgede panik yarattı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın verilerine göre merkez üssü Celilkırı olduğu belirlenen depremde can ve mal kaybı söz konusu olmadı.

3 HAZİRAN 2020'DE GERÇEKLEŞEN DİĞER DEPREMLER

İRAN'DA KORKUTAN SARSINTI
İran'ın batısındaki İylam eyaletinde 5 şiddetinde deprem meydana geldi.

AKDENİZ'DE DEPREM
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından aktarılan son kayıtlara göre söz konusu sarsıntı saat 12.03'te Akdeniz'de gerçekleşti. 5,1 büyüklüğündeki sarsıntı 8,26 kilometre derinlikte kaydedildi.

ŞİLİ'DE 6.8 ŞİDDETİNDE DEPREM
Güney Amerika ülkesinde yaşanan şiddetli deprem, büyük bir alanda hissedildi. Depremin merkez üssü San Pedro'ya 47 kilometre mesafede.

İRAN'DA BİR DEPREM DAHA
İran'ın güneyin bölgesindeki Fars eyaletine bağlı Honc şehrinde 4,7 şiddetinde deprem meydana geldi.Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezinden gelen açıklamaya göre, merkezi Fars eyaletine bağlı Honc şehri olan 4,7 şiddetindeki deprem, yerel saatle 04.29'da yaşandı.

OSMANİYE'DE DEPREM MEYDANA GELDİ
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 4.0 şiddetinde bir deprem hissedildi.bir deprem hissedildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet adresinden yansıyan kayıtlara göre, saat 02.22'de Kadirli ilçesinde 4.0 şiddetinde bir sarsıntı etkili oldu. Söz konusu depremin 29 kilometre derinlikte olduğu tespit edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal