Çocuk İşçilere Harçlık Yerine Dayak

Konya'da araç yedek parçalarında çalışan çocuklar vidayı unuttuğu için ağır şiddet ve kötü sözlere maruz kaldı.

26.12.2019-21:02 - (Son Güncelleme: 26.12.2019-22:38) Çocuk İşçilere Harçlık Yerine Dayak

Konya Karatay'da otomobil yedek parça satan bir dükkanda çırak olan 15 yaşındaki çocuk işçi "Vidanın numarasını nasıl unutursun" diyen acımasız patrondan palangaya bağlanıp utanç görüntüleriyle asıldı, kimyasal suyu maruz bırakıldı.

Hızını alamayn acımasız patron cocuğun henüz 17 yaşındaki ağabeyini de tekmelereyerek ve tokatlayarak dövdü.

15 yaşındaki E.A.Y. alacağı vidanın numarasını unuttuğu bahanesiyle işyeri sahibi tarafından, palangaya bağlanıp asıldı. Pantolonu da yarıya kadar indirildiği öne sürülen E.A.Y., yaklaşık 15 dakika asılı kaldıktan sonra indirildi. Bu olaydan bir süre sonra aynı iş yerinde çalışan E.A.Y.'nin ağabeyi H.H.Y.'nin (17) de bir malzemeyi hatalı büktüğü gerekçesiyle M.C. tarafından tekme ve tokat dövüldüğü iddia edildi.

Gözünde morarma ve yüzünde şişlik oluşan H.H.Y. hastaneye gidip tedavi oldu, rapor aldı, ardından polise gidip M.C. hakkında şikayette bulundu. Şikayet üzerine M.C. hakkında 'kasten yaralama' suçundan soruşturma başlatıldı.

E.A.Y. ve H.H.Y., durumu ailelerine anlattıktan sonra avukatlarının işkence anına ait fotoğrafla birlikte M.C. hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal