CHP'ye Yakın Anketçi Parti Yönetimini Eleştirdi

CHP'ye yakınlığı ile bilinen SONAR Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı, katıldığı canlı yayında CHP yönetimini sert sözlerle eleştirdi.

09.05.2020-11:10 - (Son Güncelleme: 09.05.2020-11:37)

CHP'ye yakınlığı ile bilinen SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, katıldığı bir canlı yayında CHP yönetimini eleştirdi. Partinin yanlış yönetildiğini vurgulayan Bayrakçı, "25 senedir yüzde 25 alıyorsun. Bu yüzde 25'i arttıracak adamları partiye getirmiyorlar. Oy oranını aynı oranda tutan adamlar partide görev alıyor. Gece, gündüz yüzde 25 alıyorsunuz. 3 puan fazla alsın diye seçmen ve delegeler ölüp ölüp diriliyor. 25'i neredeyse rüyamda göreceğim. Bu 25'i sürdüren adamlar orada oldukça bu parti 1 gram ileri gidemez, 26 olamaz. Vallahi billahi üzülüyorum." ifadelerini kullandı.

PARTİNİN KENDİ ADAMLARI DA ELEŞTİRİYOR

CHP yönetiminin vasıfsız siyaseti tüm partilileri kızdırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde partinin tüm kademelerinden geçmiş olan eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce de aynı konu üzerinden parti yönetimini eleştirmişti. İnce, Kılıçdaroğlu'na "Çıkmışsın yenmiş, yenmişi de yenmiş." diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferlerini hatırlatmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal