CHP'li Ünal Çeviköz'den Tepki Çeken Azerbaycan Açıklaması!

Ermenistan'ın Azerbaycan'a karşı saldırısına tepkisiz kalmayarak, kardeş ülkeye destek olan Türkiye'nin bu yardımı CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

28.09.2020-10:39 - (Son Güncelleme: 30.09.2020-12:12)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz, konuk olduğu bir televizyon programında, Azerbaycan-Ermenistan gerilimine yorum getirdi.

Ana muhalefete yakışacak şekilde konuşan CHP'li Ünal Çeviköz, Türkiye'nin Azerbaycan'ı desteksiz bırakmamasını yanlış yorumladı. CHP'li Başkan Yardımdıcısı Ünal Çeviköz, skandal sözler kullandı.

Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz,''Maalesef gelen haberlerde, Türkiye'den Azerbaycan'a silah yardımı yapıldığı ve söylentilere göre cihatçı grupların da Azerbaycan'a gönderildiği ifade ediliyor.'' dedi. 

Rusya'nın arka planında yer aldığı Ermenistan saldırısına karşı, kardeş ülke Azerbaycan'a yardım eden Türkiye için 'Azerbaycan'a cihatçı taşımak' gibi  provakatif ifadeler kullanılan CHP'li Ünal Çeviköz, 2001 yılında DSP'li Bülent Ecevit'in Başbakanlığındaki koalisyon hükümeti tarafından Azerbaycan'a Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi olarak atanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal