CHP'li İlgezdi'ye Ayrıcalık Tanımayan Kuaförün Ruhsatı İptal Edildi

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir’de 2014 yılından bu yana gittiği kuaförde kendisine ayrıcalık verilmeyince işletmeye cezasını verdi.

11.01.2020-21:16 - (Son Güncelleme: 11.01.2020-21:21) CHP'li İlgezdi'ye Ayrıcalık Tanımayan Kuaförün Ruhsatı İptal Edildi

CHP’li vekil, tartıştığı kuaförün işletmecilerini Ataşehir Belediye Başkanı olan eşi Battal İlgezdi’ye şikâyet edince dükkân önce yapı denetimine alındı, hemen sonrasında ruhsatına el kondu.

Battal İlgezdi’nin bizzat tehdit ettiği dükkânın 3 ortağı, 20 çalışanının hakkını aramak için yargıya başvurdu.

Randevu ile çalışan kuaför salonuna çat kapı girerek kendisiyle ilgilenmesini söyleyen İlgezdi'ye kuaförde bulunan diğer kadın müşteriler tepki gösterince öfkelenen milletvekili dükkânı Ataşehir Belediye Başkanı olan eşi Battal İlgezdi'ye şikâyet etti.
Belediyenin çeşitli bahanelerle kapatmaya çalıştığı dükkân sahipleri yaşadığı mağduriyeti anlattı.

Emre Erçevik, Hakan Erdem ve Dilaver Duman 2011 yılında Ataşehir'de kadın kuaför salonu açmaya karar verdi.

3 ortak tutmaya karar verdikleri dükkâna mimari çalışma yaptırdıktan sonra gerekli tüm evrakları hazırlayarak Ataşehir Belediyesi'ne ruhsat için başvuruda bulundu. Ortaklar, çalışma ruhsatlarını alarak 20 çalışanı ile birlikte 3 yıl boyunca sorunsuz olarak çalışmalarını sürdürdü.

2014 yılında CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin dükkanlarına müşteri olarak gelmesiyle hayatlarının değiştiğini anlatan ortaklardan Emre Erçevik şunları yaşadıklarını kaydetti:

"Biz 3 ortaklı kuaför dükkanımızda yaklaşık 8 senedir Ataşehir'de hizmet vermekteyiz. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin eşi CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'de bize uzun zamandır müşteri olarak geliyor. Gamze İlgezdi'yle 2014 yılından beridir zaman zaman sorunlar yaşamaya başladık. İlgezdi kuaförümüze gelirken randevu almadan geliyor buda diğer müşterilerimizin mağdur edilmesine neden oluyordu."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal