CHP'li Bolu Belediyesinin Ölüm Nedeni Belirlenmeyen Köpekleri Çöpe Attığı Görüntülendi

CHP'li Bolu Belediyesine ait olan bir çöp kamyonunda hayvanseverleri ayağa kaldıracak görüntüler ortaya çıktı. Bu görüntülerde belediyenin neden öldüğü rapor edilmeyen köpekleri ulu orta çöpe attığı belirlendi.

23.06.2020-13:17 - (Son Güncelleme: 23.06.2020-13:35)

CHP'li belediyeler bir skandalın daha altına imza attı. CHP'li Bolu belediyesine ait bir çöp kamyonunda barınakta ölmüş köpeklerin cansız bedeni tespit edildi.

Bölgede, konuya duyarlı bir vatandaş tarafından ortaya çıkarılan bu bilgi görüntülerle kanıtlandı.

CHP'li Bolu Belediyesi tarafından barınaklarda ölen, bu da yetmezmiş gibi nasıl ve neden öldüğü de rapor edilmeyen köpeklerin cansız bedenlerinin, çöp kamyonlarıyla taşındığı ortaya çıkarıldı.

Üstelik köpeklerin ölü bedenlerinin kireçli kuyuya gömülmesi gerekirken kamyon görevlisi tarafından ulu orta çöpe atıldığı ortaya çıktı.

Kendisine verilen talimatlar yönünde hareket ettiğini dile getiren görevli kişi, köpeklerin ölüm nedenlerinin rapor edilmediğini belirtti.

Olayları kayıt altına alan sorumlu vatandaş, coronavirüs sürecinde yaşanan bu skandala dikkat çekerek, söz konusu çöp kamyonun plakasını da görüntülerle kayıt altına aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal