CHP'li Başkan Yardımcısı Kadına İstismardan Tutuklandı

CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı U.K., 23 yaşında olan Z.Y. adlı kadına ‘nitelikli cinsel saldırı’ kabahatinden tutuklandı.

30.11.2020-14:51 - (Son Güncelleme: 30.11.2020-14:52) CHP'li Başkan Yardımcısı Kadına İstismardan Tutuklandı

CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut.K (40) , bir kadını zorla bir restorana kapatıp istismar etmesi kamuoyunun gündemine oturdu.

İstanbul Anadolu Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcılığına müracaat eden Z.Y. (23) isimli kadın, Maltepe'de bir kafede buluştukları esnada Umut K. isimli şahsın kendisine istismarda bulunduğunu öne sürdü.

Z.Y. ifadesinde Umut K. (40) adlı şahısla 2-3 ay önce tanıştıklarını, kendisini önceki hafta bir kafeye çağırdı, bir arkadaşı ile beraber kafeye gittiklerini, kısa bir zaman sonra öteki kişinin işinin çıktığını belirterek gittiğini, mekanda Umut K. ile ikisinin başbaşa kaldığını, Umut K.'nin kendisine taciz etmeye kalkıştığını ve kendisinin direnç göstererek Umut K.'nin kafasına bardakla vurduğunu dile getirdi.

YAKALANDI

Umut K.'nin kendisine şiddet uygulayarak kafenin tuvaletine sürüklediğini ve kıyafetlerini yırtarak tecavüz ettiğini dile getiren Z.Y., kendisinin oradan kurtulduktan sonra savcılığa giderek şikayetçi olduğunu söyledi.

Savcılığın emri üzerine Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Umut K.'yı yakaladıı. Karakoldaki işlemlerinin akabinden adliyeye gönderilen Umut K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklu yargılandı.

Öneceki hafta pazartesi günü Anadolu Cumhuriyet Savcılığı’na müracaat eden Z.Y., ifadesinde şu ifadeleri kullandı:

''BARDAĞI KAFASINDA PARÇALADIM''

“Şikâyetçi olduğum U.K, benim çalıştığım kafeden arkadaşım olur. Kendisiyle 1- 1.5 ay çalıştık, sonra işten ayrıldı. Hiçbir zaman duygusal yakınlığımız olmadı. 20 Kasım 2020 Cuma günü akşam saatlerinde çalıştığım iş yerine gelerek, akşam Maltepe’de bir kafede buluşmayı teklif etti. Yarım saat kadar baş başa oturduk. İşyeri U.’nun arkadaşının olduğu için kalkmak istedim. Gitmek için ayağa kalktım. U.K. beni kendisine çekti. Ben de masada bulunan bardağı kafasında parçaladım.

''SAÇIMDAN SÜRÜKLEYEREK...''

Öfkeyle beni saçımdan sürükleyerek tuvalete götürdü. Burada beni tekme tokat darp etti. Saçlarımdan tutarak kafamı aşağı bastırdı ve cinsel organını ağzıma soktu. ‘Bağırma, burada kimse seni duymaz, kapı da kilitli’ dedi ve boğazımı sıkıp tehdit etti. Bu olaylar yaklaşık 1-1.5 saat kadar sürdü... Ailemin duymasından korktuğum için karakola gitmedim. Cumartesi günü darp raporu aldım. Beni alıkoyan ve cinsel saldırıda bulunup darbeden şahıstan şikâyetçiyim. Tedbir talebim de vardır.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal