CHP'de Karşılıklı Yalanlama! Kurultay İçin Atılan İmzaların Sayısında Anlaşamadılar

CHP kendi içerisinde, olağanüstü kurultay için atılan imzaların sayısı konusunda anlaşamadı. İnce yanlıları sayının 400’ü geçtiğini iddia ederken, Kılıçdaroğlu yanlıları bu sayının 120 olduğunu iddia etti.

17.07.2018-22:18 - (Son Güncelleme: 17.07.2018-22:11) CHP'de Karşılıklı Yalanlama! Kurultay İçin Atılan İmzaların Sayısında Anlaşamadılar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içerisinde olağanüstü kurultay için toplanan imza sayısı parti içinde tartışma konusu oldu. Parti içi muhalefet, olağanüstü kurultay için 466 delegeden imza toplandığını iddia ederken, CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın kişiler ise 120 imza toplandığını belirtti.

CHP'de Muharrem İnce'nin ekibinde yer alan Gaye Usluer, kurultay için topladıkları imza sayısının ilk gün 353 olduğunu iddia etmiş, daha sonra yapılan açıklamada ise toplanılan imza sayısının 400'ü geçtiği ifade edilmişti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ise, "İllerden edindiğimiz bilgiye göre şimdiye kadar 120 delege noter kanalıyla olağanüstü kurultay için imza verdi" şeklinde açıklama yaparak 400’ü geçti iddialarını yalanlandı.

Diğer yandan Gaye Usluer, imza toplanan ikinci günde oy sayısının 466 olduğunu Twitter üzerinden açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal