CHP'de Genel Başkanlık İçin Yeni Bir Aday Daha Ortaya Çıktı

CHP'de genel başkanlık tartışması devam ederken ortaya yeni bir genel başkan adayı daha çıktı. Aydınlık gazetesinin iddiasına göre CHP eski Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen de aday olmayı düşünüyor.

05.07.2018-12:13 - (Son Güncelleme: 05.07.2018-12:07) CHP'de Genel Başkanlık İçin Yeni Bir Aday Daha Ortaya Çıktı

CHP'de 24 Haziran seçimlerinin ardından başlayan genel başkanlık tartışması devam ediyor. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce taraftarları olağanüstü kurultay için imza toplamaya girişirken üçüncü bir başkan adayı meydana çıktı. Eski Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'in de genel başkanlık için aday olduğu öne sürüldü.

İnce'ye yakın Parti Meclisi delegeleri, il başkanları ve eski milletvekilleri olağanüstü kurultay için imza toplama uğraşlarını başlattı. Buna karşılık, bazı belediye başkanlarının Kılıçdaroğlu için devreye girdikleri söylendi.

KESİN KARAR YAKINDA AÇIKLANACAK

Aydınlık'ta yayınlanan habere göre, CHP'de üçüncü genel başkan adayı eski Trabzon milletvekili Haluk Pekşen. Yakın çevresi şimdilik Pekşen'in gelişmeleri yakından izlediğini, delegelerle ve il başkanlarıyla toplantılar yaptığını, genel başkanlık için aday olmayı düşündüğünü, son kararını yakında duyuracağını vurguladılar.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal