Nusret Özel Uçak Alacak

Dünyaca ünlü kasap Nusret Gökçe, yurt dışındaki işlerine yetişmek için özel uçak almaya karar verdi. Nusret'in bunun için 5 milyon euro bütçe ayırdığı öğrenildi.

05.07.2018-12:06 - (Son Güncelleme: 05.07.2018-11:54) Nusret Özel Uçak Alacak

Kendine has eti tuzlama (saltbea) şekliyle dünya genelinde fenomen haline gelen Nusret Gökçe, Türkiye ile yurt dışı arasında mekik dokumaya başladı.

Etiler'deki kendi ismini taşıyan restoranının haricinde geçen sene New York ve Dubai'de de restoran açarak yeme içme piyasasında patron olan ünlü etçi, sıkça yurt dışındaki mekanlarını da ziyaret ediyor.

New York ve Dubai'deki restoranlarına tarifeli uçakla giden Gökçe, öne sürülene göre zamandan kazanmak için 5 milyon euroya (Türk Lirası ile 24 milyon 250 bin lira) özel jet almaya kararı verdi.

12 KİŞİLİK JETİ İNCELEDİ

Geçen aylarda Kapalıçarşı'da da bir mağaza açan ünlü kasabın Türkiye ile yurt dışı arasında rahat bir biçimde uçmak için özel jet arayışına girdiği bildirildi. Hatta öne sürülene göre Gökçe, geçtiğimiz günlerde 12 yolcu kapasiteli özel bir jeti inceledi.

5 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDI

Havada da evinin konforunda gitmeyi düşünen dünyaca ünlü işletmecinin özel jet için ayırdığı bütçenin ise 5-7 milyon euro arasında olduğu söylentiler arasında. Bütçesine ve zevkine uygun uçağı bulduğu zaman hemen satın almayı düşünen Gökçe'nin bu yolla hem ayağı yerden kesilecek hem de havasına hava katacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal