CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun İsrail Yalanına Berat Albayrak'tan Sert Cevap

CHP Lideri Kılıçdaroğlu grup toplantısında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın pazarlık için İsrail'e gittiği iftirasını atmıştı. Bu yalana cevap veren Bakan Albayrak, "Ben hayatımda İsrail'e hiç gitmedim. Bu yalanları dinlemekten bıktık" dedi.

25.12.2018-18:05 - (Son Güncelleme: 25.12.2018-17:36) CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun İsrail Yalanına Berat Albayrak'tan Sert Cevap

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün CHP Grup Toplantısı'nda Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile alakalı attığı İsrail iftirasına, Albayrak'tan tokat gibi bir cevap geldi. Kılıçdaroğlu grup toplantısında, "Dışarıdan idare edilen bir iktidarla karşı karşıyayız. Yeni bir tezgah kurdular, Netanyahu'ya dediler ki, 'Sen Erdoğan'ı karala, o da seni karalasın. Orada da seçim var, burada da seçim var. Al takke ver külah. Ben İsrail'i, sen de Türkiye'yi kandırırsın.' Bu kibir abidesine sormak istiyorum; sen bu derece İsrail'e, Netanyahu'ya saldırıyorsan, damadını neden gönderdin İsrail'e? Neyin pazarlığını yapıyor?" sözlerini kullanmıştı.

BAKAN BERAT ALBAYRAK'TAN KILIÇDAROĞLU'NA İSRAİL YANITI

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Kılıçdaroğlu'nun attığı İsrail iftirasına cevap verdi. Albayrak sosyal medya hesabı üstünden paylaştığı açıklamada; "Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Cumhurbaşkanımızın beni İsrail'e gönderdiğini söylemiş. Ben hayatımda İsrail'e hiç gitmedim. Bu yalanları dinlemekten bıktık. Biz muhatap almadıkça iftira atmaktan, her köşeye sıkıştıklarında yalan söylemekten bıkmadılar." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal