CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Skandal Erdoğan Pankartı Açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ODTÜ mezuniyetinde açılan skandal pankartla ilgili açıklamalar yaparak, kendisinin de Twitter'dan bu karikatürü paylaşacağını söyledi.

17.07.2018-14:24 - (Son Güncelleme: 17.07.2018-14:14) CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Skandal Erdoğan Pankartı Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin meclis grubunda konuşma yaptı.

"DAVA AÇILMIŞ, BERAAT ETMİŞ"

Kılıçdaroğlu, konuşmasında ODTÜ'de açılan olay olan Erdoğan pankartına değindi ve "Bu karikatür 13 yıl önce Penguen dergisinde yayımlanmış. Dava açılmış ve karikatür beraat etmiş. Ben de kendi twitter hesabımdan paylaşacağım" dedi.

Kılıçdaroğlu ayrıca şunları ifade etti:

Eren Erdem 29 Haziran'da tutuklandı. Eren Erdem neden kaçsın? Suçsuz bir insan kaçar mı? Dokunulmazlığı kaldırılıyor, duruşması Eylül ayında, kaçabilir denilerek tutukluyorlar. Eren Erdem'in yazdığı kitapların hepsi FETÖ terör örgütünün ne derece tehlikeli olduğunu anlatıyor. 9 kitabı var. Sebep gizli tanık. Karar gazetesinin sahibi Eren Erdem'e 'Bana Turgay Oğur aracılığı ile ulaştılar. Vergi borçlarımı silecekler, senin için bazı suçlamalar olacak' diye. Ben yargının içinde olduğu perişan durumu size aktarıyorum.

"FERİŞTAHINIZ GELSE GERİ ADIM ATMAM"

Hiçbir hakim unutmasın sizi izlemek, takip etmek ve teşhir etmek benim boynumun borcudur. Zannediyorlar ki biz böyle baskı yaptıkça, milletvekillerini hapse tıktıkça, tazminat cezası verdikçe Kılıçdaroğlu geri adım atacak, sizin feriştahınız gelse geri adım atmam. Her mecrada ve her yerde hakkı, hukuku, adaleti savunurum.

Adalet talep ediyoruz, hakkı ve hukuku talep ediyoruz. Cübbeni çıkaracaksın, geleceksin buraya. Anayasa Mahkemesi kararını uygulamayan hakimi Yargıtay'a verdiler. Yargıtay için yüzkarasıdır. Yarın birisi Yargıtay kararını uygulamıyorum derse ne olacak. Hukuksuzluğu hukuk kültürü diye yurtturmaya çalışıyorlar. Adalet yok."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal