CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu Seçime Kadar Televizyonlara Çıkmayacak

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu Üsküdar'da halka hitap etti. İmamoğlu seçime kadar televizyona çıkmayacağını söyledi.

19.06.2019-16:58 - (Son Güncelleme: 19.06.2019-16:54)

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar Bulgurlu Mahallesi'ndeki Elazığ Karakoçan Dernekler Federasyonu'nu ziyaret etmesinin ardından seçim otobüsü üstünden halka hitap etti.

Ağrı ve Trabzon'da sel felaketinden sebeple yaşamını yitiren vatandaşlar için başsağlığı dileyen İmamoğlu, bu toplumun bir arada yaşama kültürünün çok güçlü olduğunu söyledi.

"PAZAR GÜNÜNE KADAR TELEVİZYONA ÇIKMAYACAĞIM"

Bu toplumun vicdanına çok güvendiğini söyleyen İmamoğlu, yeni bir siyasi dil ve anlayışla bu kenti ayrıştıran tavırları yok sayarak huzur getireceklerini ifade etti.

İmamoğlu, şöyle devam etti:

"Birileri sağda-solda ağlayacak, bağıracak, çağıracak bana laf yetiştirecek. Yok yayındı, oydu, buydu diyecek. Gülün, geçin. Hatta ben İstanbullu hemşehrilerime, İstanbullulara bir teklifte bulunuyorum, mümkünse pazar günü akşamına dek televizyonları seyretmeyin. Neden biliyor musunuz? Ben de çıkmayacağım zaten televizyonlara. Seyretmeye de gerek yok zaten dört-beş gün. Şundan sebeple, çok kötü cümleler kuruyorlar, komik duruma düşenler var. Gülüyorum. Onun için sizlere tavsiyem kalan dört gün içerisine çalışalım. İnsanların desteğini isteyelim."

İmamoğlu, vatandaşlardan oy vermeleri ve insanların sandığa gitmeleri için çalışmalarını talep ederek, "Bugünden itibaren söylüyorum ki her şey çok güzel oldu zaten. Oldu, oldu, oldu" ifadesini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal