CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, 3 Temmuz FETÖ Kumpasıyla İlgili Sözlerini İnkar Etti

3 Temmuz şike kumpası sürecinde FETÖ'nün yayın organı olan Samanyolu Haber'e çıkıp operasyonu olumlu bulduğunu söyleyen CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, geride bıraktığımız günlerde bir programda bu sözleri söylemediğini iddia etti.

22.03.2019-13:22 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-23:29)

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun vukuatlarını daha önce derlemiştik. İmamoğlu polislere saldırmaktan tutun da Şehit Ömer Halisdemir'e saygısızlığa kadar bir çok olayın altına imzasını atmıştı.

FETÖ KANALINDA FETÖ OPERASYONUNU ÖVDÜ

Arşiv görüntüleri Ekrem İmamoğlu'nun bir skandalını daha ortaya çıkarmış durumda. FETÖ'nün bir kumpası olduğu kanıtlanan 3 Temmuz şike operasyonu sürecinde İmamoğlu, FETÖ'nün yayın organı olan Samanyolu Haber kanalına telefonla bağlanıyor. Yapılan operasyonla alakalı yorumu istenen İmamoğlu FETÖ'ye yararmak için midir bilinmez, FETÖ ağzıyla operasyonu olumlu bulduğunu söylüyor.

FETÖ'nün Fenerbahçe'yi ele geçirmek için yaptığı operasyon için İmamoğlu, "Bunu olumlu yorumlamanın dışında yapacak bir şey yok. Çok olumlu yorumluyorum. Artı, söylediğiniz bir şeyin karşılığı olarak; (şike) kanıtlanamıyordu, ispatlanmıyordu diyorsunuz... Bence öyle söylemeyelim bugüne kadar kanıtlanmak istenmiyordu! İspatlanmak istenmiyordu, diyelim.

Kararlı gidişlerini ve bu süreci yürüten herkesi kutluyorum. İnşallah sonuca en kısa sürede varılır. Sonuç çok önemli, süreç uzadığı sürece farklı yorumlara başlanır ve fayda yerine sıkıntı vermeye başlar. Sürecin çok hızlı işlemesi lazım." demişti.

O SÖZLERİNİ İNKAR ETTİ

Ancak çok da şaşırmadığımız bir şekilde İmamoğlu geçen günlerde katıldığı başka bir programda ise bu sözlerinin tam tersini söyledi. Bir seyircinin bu sözleri hatırlatmasının ardından Ekrem İmamoğlu, yayına başlandığı sırada operasyondan haberinin olmadığını söyledi.

İnkara devam eden CHP'li aday, "Benim orada söylediğim şey Türk futbolunun temizlenmesidir. Eğer suçlu varsa mutlaka cezasını çekmelidir." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal