CHP Çınarcık İlçe Başkanı Ali Zara, Alkollüyken Kaza Yaptı

CHP'nin Çınarcık İlçe Başkanı Ali Zara, alkollü bir şekilde araç kullanırken bir motosiklete çarptı. Alkolün etkisi ile kaza yaptığını fark etmeyen Zara, motorun üzerinden geçmeye çalıştı.

14.12.2018-15:08 - (Son Güncelleme: 14.12.2018-17:16)

CHP Çınarcık İlçe Başkanı Ali Zara, alkollü bir biçimde kullandığı aracı ile, karşı taraftan gelen motosiklet sürücüsüne sola dönmek istediği anda çarptı. Aldığı alkolün etkisiyle kaza yaptığını dahi fark etmeyen Zara'nın, motorun üzerinden geçmeye çabaladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

KAZA YAPTIĞINI BİLE FARK ETMEMİŞ

CHP Çınarcık Başkanı Ali Zara, 180 promil alkol ile direksiyon başına geçince, motoru ile evine gitmek isteyen Erşen Yücel'e çarptı. Kaza yaptığını dahi fark etmeyen Zara'nın motorun üzerinden geçmeye çalıştığı görüntüler güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Motosiklet sürücüsü Erşen Yücel'in uyarıları ile duran Zara, "Niçin durdurdun beni" diye camı açarak sordu.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ, ŞİKAYETÇİ OLDU

Kazadan kaskı ve koruma ekipmanları sayesinde hafif sıyrıklarla kurtulan Yücel, Çınarcık Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi, burada CHP Çınarcık İlçe Başkanı Ali Zara, "Şikayetçi olma, ben hasarı veririm" dedi fakat motorda 25 bin liralık hasar olduğunu öğrenince sözünden vazgeçti. Yücel hastane raporları ile kaza tespit raporlarını alarak, Zara'dan şikayetçi oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal