Cemal Kaşıkçı Olayında Flaş İddia: Asıl Hedef Erdoğan!

Cemal Kaşıkçı olayı ile ilgili flaş bir iddia daha ortaya atıldı. Korkusuz Gazetesi yazarı gazeteci Hüsnü Mahalli, Kaşıkçı olayında asıl hedefin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu açıkladı.

09.10.2018-10:54 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-10:45) Cemal Kaşıkçı Olayında Flaş İddia: Asıl Hedef Erdoğan!

2 Ekim salı günü Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girmesinin ardından ortadan kaybolan ve öldürüldüğü söylenen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı olayı gizemini korurken, başta Türkiye olmak üzere Suudi Arabistan ve ABD'den ardarda açıklamalar geliyor. Suudi Arabistan Kaşıkçı'yla alakalı bütün suçlamaları reddederken, Türkiye ve ABD olayın çözülmesi için yoğun uğraş veriyor.

HÜSNÜ MAHALLİ OLAYIN PERDE ARKASINI YAZDI

Gazeteci Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girmesinin ardından ortadan kaybolmasından sonra pek çok iddialar gündeme gelirken, bir kesim Kaşıkçı'nın öldürüldüğünü başka bir taraf ise kaçırıldığını öne sürüyor. Diplomasi trafiği alrında bütün dünya İstanbul'da olanları merak ederken, Korkusuz Gazetesi yazarı gazeteci Hüsnü Mahalli meydana gelen olayın perde arkasını kaleme aldı.

ANKARA'YLA ÇOK İYİ İLİŞKİLER KURMUŞTU

Kaşıkçı'nın Müslüman Kardeşler ideolojisine inanan bir gazeteci olduğuna dikkat çeken Mahalli, Suudi hükumeti ile ters düşmeden önce Kaşıkçı'nın 'Arap Baharı' dönemini aktif olarak desteklediğini ve Ankara'yla çok iyi ilişkiler kurduğunu söyledi.

"HEDEF ERDOĞAN"

"Kral Selman ve oğlu Muhammed iktidara gelince kraliyet ailesinde kaybedenlerden taraf tavır aldı ve işleri bozuldu." diyen Mahalli, "Suudi'leri çok iyi bilirim. Adamlar kindar ve gaddar fakat aptalca hareket ederler. İşte bu sebeple Kaşıkçı olayıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldıklarını zannediyorlar." iddasında bulundu.

Mahalli, Suudi hükumetinin Kaşıkçı olayıyla hedefinin ne olduğunu şöyle özetledi;

"1- Adamlar Kaşıkçı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın dostu olduğunu biliyorlar.

2- Kaşıkçı'yı öldürerek Erdoğan'ın Katar'a sağladığı desteğin intikamını aldıklarını ve Erdoğan'ı zor vaziyette bırakacaklarını zannediyorlar.

3- Önemli bir şahıs olan Kaşıkçı'yı öldürerek bütün muhaliflere korkunç bir gözdağı vereceklerini hesaplıyorlar.

4- Eylemi İstanbul'da yaparak Türkiye'de ikamet eden Müslüman Kardeşler kökenli binlerce muhalifi korkutmak istiyorlar. Ülkelerindeki iktidarlara muhalif binlerce Arap gazeteci, yazar ve politikacı İstanbul'da yaşıyor ve bazıları da televizyon, gazete ve internet siteleriyle yayın yapıyor.

5- Kaşıkçı'yı öldürerek İstanbul'un emniyetsiz bir kent olduğunu ispatlamak istiyorlar.

Bu şekilde Türkiye'ye gelip ev almak ve vatandaş olmak isteyen kendi vatandaşlarına ve Körfez ülkelerinin vatandaşlarını korkutuyorlar."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal