Canına Kıymak İsteyen Kadını Polis Havada Yakaladı

Kahramanmaraş'ta intihar etmek için köprüye çıkan genç kadını aşağı atladığı esnada polisler havada tutarak kurtardı.

03.07.2018-23:50 - (Son Güncelleme: 03.07.2018-23:51)

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde kocasıyla tartışan Z.K., 30 metre yükseklikteki köprüye çıkarak intihara teşebbüs etti. İhbaer üzerine, olay yerine giden emniyet güçlerinin ikna teşebbüsüne rağmen kendini aşağı bırakan Z.K.’yı polislerden biri elinden diğeri de saçından havada yakaladı. Polislerin elinden kurtulmaya çalışan evli kadın, havada 2 dakika verdiği intihar mücadelesinin sonunda köprüden büyük bir gayretle de olsa indirildi.

İntihar teşebbüsünde bulunan kadın, öğle saatlerinde Andırın-Göksun Karayolu’nun üzerindeki asma Şehitler Köprüsü’nün üstüne çıktı.

Kocasıyla tartışan Z.K., asma köprüye çıkarak kendi canına kıymak istedi. Evli kadını köprüde görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kimseyi yanına yaklaştırmayan genç kadın Z.K., yaklaşık 30 metre yüksekliğindeki köprünün halatlarından tutarak ölmek istediğini ifade etti. Yarım saat boyunca kimseyi yanına yaklaştırmayan genç kadın, tüm ikna çabalarına olumsuz karşılık verdi. İsmi açıklanmayan eşi de olay yerine gelerek Z.K.’yı ikna etmeye çalıştı fakat o da bu girişimden olumlu cevap alamadı.

POLİSLERDEN BİRİ KOLUNDAN, DİĞERİ SAÇINDAN TUTTU

Z.K. daha sonra köprüden atarak kendini aşağı bırakmak istedi. Tam bu esnada bir polis memuru koşarak Z:K’yi kolunu havada tuttu. Bir başka polis memuru da hemen arkadaşının yardımına koşarken, genç kadın kadın tamamen kendini boşluğa bıraktı.

2 DAKİKA POLİSTEN KURTULMAK İÇİN MÜCADELE VERDİ

Boşlukta polislere karşı direnen kadın, bir kolunu polisin elinden kurtardı. Diğer polis memuru ise Z.K’nin tüm çabalarına rağmen elini sıkıca tutarak bırakmadı. Sonrasında köprüde bulunan polisler ve halk genç kadının kolunu bırakmayan polise destek olmak için yaklaşık 2 dakika boyunca atlamakta ısrarcı davranan Z.K’yi yukarı çektiler. Kurtarılan genç kadın, itfaiyenin uzattığı merdivene alınarak aşağı sağlıklı bir şekilde indirildi. Genç kadın, olay yerinde hazır bekleyen ambulansla Andırın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İntihar teşebbüsü ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal