Çakarlı Araçla Sigara Kaçakçılığı Yapan Polis, Suçüstü Yakalandı!

Aksaray'da çakarlı bir polis aracı ile sigara kaçakçılığı yapan polis memuru sevkıyat yaparken yakalandı. Polis memuru kendisini durduran polislere araçta istihbarata ait belge ve materyallerin olduğunu söyledi.

19.10.2018-14:24 - (Son Güncelleme: 19.10.2018-14:17) Çakarlı Araçla Sigara Kaçakçılığı Yapan Polis, Suçüstü Yakalandı!

Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi'nde vazife yapan polis memuru Murat Kopliman (35), yanında arkadaşı Fatih Demir (25) ile beraber önünde çakar lamba ve siren olan minibüsle piyasa değeri yaklaşık 350 bin lira olan 83 bin 600 paket kaçak sigara götürürken Aksaray'da yakalandı. Murat Kopliman'ın kendisini durduran polislere, araçta istihbarata ait belge ve materyallerin olduğu ve bunları Hakkari'den Ankara'ya götürmek üzere olduğunu ifade ediğ, kandırmaya çalıştığı bildirildi. Polis memuru Kopliman ve sürücü Demir çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

''İSTİHBARATA AİT BELGE TAŞIYORUM''

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi birimleri, bir polis memurunun kaçak sigara sevkiyatı yaptığı bilgisine ulaştı. Bunun ardından araştırmasını derinleştiren polis, sevkiyatın gerçekleştirildiği 06 AEG 446 plakalı minibüsü Aksaray- Adana karayolu üstünde izlemeye aldı. Polis, önünde çakar lamba ve siren olan minibüsü Aksaray şehir merkezi girişinde yaptığı operasyonda durdurdu. Araçta olan Murat Kopliman, kendisinin polis memuru olduğunu söyleyip, araçta istihbarata ait belge ve materyallerin olduğunu ve bunları Hakkari'den Ankara'ya götürdüğünü aktardı.

İKİ ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Araştırmasını derinleştiren polis, Murat Kopliman'ın, Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube'de vazifeli olduğunu ve istihbarata ait herhangi bir belge ve materyal götürülmediğini tespit etti. Minibüste gerçekleştirilen aramada kapıda ve minibüs içinde Hakkari Emniyet Müdürlüğü tarafından vurulduğu bildirilen mühürlü yazıların olması dikkat çekti. Polis, minibüs içindeki kolileri açtığında ise kaçak sigara yakaladı. Bunun ardından polis memuru Murat Kopliman ve sürücü Fatih Demir gözaltına alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal