Büyü İçin Kedilerin Kuyruklarını Kesiyorlar!

Sultangazi'de son dönemde kuyruğu kesilmiş pek çok kedi görülmeye başlandı. Mahalle sakinleri kedilerin kuyruklarının büyü için kesildiğini söyledi.

19.11.2018-17:16 - (Son Güncelleme: 19.11.2018-17:10) Büyü İçin Kedilerin Kuyruklarını Kesiyorlar!

Sultangazi'de son dönemde kuyruğu kesilmiş kediler hayvanseverlerin eleştirisine sebep oldu.

Son dönemde mahallede kuyruğu kesilmiş sokak kedilerini görenler hayvanlara yapılan işkencenin sorumlularının hemen tespit edilerek, cezalandırılmalarını talep ediyor.

"1 AYDA KUYRUĞU KESİLMİŞ 12 KEDİ"

Mahallede esnaflık yapan Harun İrten "Son dönemde mahallemizde hayvanlara yapılan işkencenin haddi hesabı bulunmuyor. Kuyruğu kesilmiş kedi gördüm. Veterinere götürmek için gittim fakat korktuğu için benden kaçtı. 1 ayda kuyruğu kesilmiş 12 tane kedi gördüm. Bunu yapan insan değil" dedi.

"BÜYÜ İÇİN KESİYORLAR"

Utku Arif Kavak ise, "2 aydır bu meseleyi inceliyoruz. Meselenin kedilerin kara ve gri renklerde olmasından sebeple kuyruklarının belli yerlerinin kesilmesi, yer yer tamamen kesilmesinden sebeple bunun 'büyü' olduğu düşüncesindeyiz. Yaşadığımız mahallede bu tür olayları daha önce gördük. Mahallemizde falcılık yoğun olduğundan sebeple sokak kedilerinin kuyruklarının büyüde kullanıldığını tahmin ediyoruz" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal