Bursa'da Tartıştığı Eşini Bıçaklayarak Öldüren 80 Adamın İfadesi Şaşırttı: Şeker Hastasıyım

Bursa'da 80 yaşındaki bir adam tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü. Zanlı ifadesinde, "Şeker hastasıyım, niçin yaptım, nasıl yaptım tam olarak hatırlamıyorum" dedi.

26.04.2019-10:04 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-11:42) Bursa'da Tartıştığı Eşini Bıçaklayarak Öldüren 80 Adamın İfadesi Şaşırttı: Şeker Hastasıyım

Bursa’da tartıştığı eşini öldüren ve hakkında müebbet hapis istemiyle dava açılan 80 yaşındaki sanık hakim karşısına çıktı. Olay günü eşiyle tartıştıklarını söyleyen sanık, "Şeker hastasıyım, niçin yaptım, nasıl yaptım tam olarak hatırlamıyorum" dedi.

İHA'nın aktardığına göre, olay merkez Yıldırım'a bağlı Teferrüç Mahallesi’nde oldu. 80 yaşındaki Kazım Korur, tartıştığı eşi Fatma Korur’u bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından Fomara’daki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne giden Korur, buradaki polis memurlarına eşini bıçaklayarak öldürdüğünü ve cansız bedeninin evinde olduğunu ifade etti. Korur’un verdiği adresi kontrol eden polisler Fatma Korur’u kanlar içinde buldu. Fatma Korur’un 12 yerinden bıçaklandığı meydana çıktı.

Olayın ardından tutuklanan Kazım Korur hakkında kasten adam öldürmek suçundan müebbet hapis istemiyle dava açıldı. 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşmaya tutuklu sanık, akrabaları ve avukatları katıldı.

Duruşmada savunma yapan yaşlı adam, olay günü olanları tam olarak anımsayamadığını, eşiyle tartıştıklarını ve şeker hastası olduğu için hemen hareket etmiş olabileceğini ifade etti. Kazım Korur, “Olay günü eşimle tartıştık. Daha önce de arada tartışıyorduk. En son tartışmamızda ben şeker hastası olduğum için çok sinirlenmişim. Kendime geldiğimde karımı kanlar içerisinde yatarken gördüm. Onu isteyerek öldürmedim, zaten durumun farkına vardığımda gidip polise teslim oldum. Düşünerek yapmadım, çok pişmanım” dedi.

Mahkeme eksik evrakların toplanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal