Bursa'da Bir Adam Hamile Eşinin Gözünün Önünde Öldürüldü

Hamile eşinin gözünün önünde yaşamına son verilen 24 yaşındaki gencin vurulduğu anı anbean güvenlik kamerasına kaydedildi.

26.10.2020-13:57 - (Son Güncelleme: 26.10.2020-14:04)

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Sinanbey Mahallesi'nde Kerem Atılgan (42) ile oğlu Kenan Atılgan (18), öncesinde borç olarak verdikleri parayı geri almak için, 48 yaşında olan Ahmet Cin'in araç kiraladığı dükkanına gitti.

Dükkanda baba ve oğul ile Ahmet Cin arasında tansiyon yükseldi.

SİLAHLAR KONUŞTU

Tartışmaya, dükkanda olan personeller ile Ahmet Cin'in 24 yaşında olan oğlu Alper Cin'de dahil oldu ve taraflar birbirilerine silah doğrulttu.

Ahmet Cin ile oğlu Alper Cin ve Kerem Atılgan, oğlu Kenan Atılgan ile etraftaki esnaftan Yaşar A., silahla vuruldu.

HAMİLE KARISININ GÖZLERİNİN ÖNÜNDE YAŞAMINA SON VERİLDİ

Etraftakilerin ihbarı üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, beş yaralı vatandaşı ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Altı aylık hamile olan eşi Ebru Cin'in gözünün önünde vurulan Alper Cin, hastanede doktorların bütün müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

Öteki yaralılar da tedavileri tamamlanarak taburcu edildi. Yakalanan Kerem Atılgan ve oğlu Kenan Atılgan da gönderildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklu yargılandı.

O ANLARIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Diğer taraftan kavganın olduğu anların görüntüleri ortaya çıktı.

 

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde; Kerem Atılgan ile oğlu Kenan Atılgan'ın dükkana gittiği, tartışmadan sonra Atılgan'ın tabancayla ateş ettiği Ahmet Cin’in yere düştüğü, Kenan Atılgan'ın da dükkanın girişinde Alper Cin’e ateş ettiğini ve oğul Cin’in de kendisine gelen kurşunun ardından yer yığıldığı anlar görüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal