Bursa'da 4 Ayağı Kesilmiş Yavru Kedi Bulundu

Patileri ve kuyruğu kesilerek öldürülen yavru köpeğin acısı henüz tazeyken benzer bir haber de Bursa'dan geldi. Yıldırım ilçesinde 4 ayağı kesilmiş halde bir yavru kedi cesedi bulundu.

20.06.2018-14:57 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-15:05)

Bursa'da 4 ayağı kesilmiş yavru kedi ölüsü bulundu. Polis, bu caniliği yapanları tespit etmek için geniş çaplı araştırma başlattı.

Sakarya'da ayakları ve kuyruğu kesilmiş yavru köpek henüz gündemden düşmemiş iken benzer bir vahşet haberi de Bursa'dan alındı. Yıldırım ilçesinde, 4 ayağı kesilmiş yavru kedi cesedi bulundu.

Millet Mahallesi Vatan Caddesi'nde insanlar, kaldırım üstünde 4 ayağı kesilmiş yavru kedi cesedini görüp vaziyeti polis ve belediye birimlerine haber verdi.

Olay mahalline giden Yıldırım Belediyesi Veterinerlik birimleri, 1 aylık olduğu tahmin edilen yavru kediyi alıp, hekimliğe sevk etti.

Polis birimleri, yavru kediyi eziyet çektirerek öldüren kişileri yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

İnsanlar, bu caniliğe büyük tepki gösterdi.

Geçtiğimiz hafta Sakarya'nın Sapanca ilçesinde ayakları ve kuyruğu kesilmiş biçimde bulunan yavru köpek veterinerin tüm müdahalelerine karşın hayatını kaybetmişti. Halktan büyük tepki toplayan olayla alakalı başlatılan soruşturmada olaya neden olduğu öne sürülen kepçe operatörü tutuklanmıştı.

Tutuklu kepçe operatörünün eşi bugün sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda, "Kanıt olmadan yalnızca orada çalıştı diye bir insan tutuklandı. Sadece tepkileri dindirmek için alınmış bir karar. Gerçek suçluyu bulun" ifadelerini kullanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal