Bolu'da FETÖ Operasyonu; 12 Kişi Adliyede

Bolu merkezli 6 şehirde güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminde bulunan paralel yapılanma FETÖ operasyonunda, ankesörlü telefonlarla irtibat kurdukları tespiti ile gözaltına alınan 12 şüpheli adliyeye gönderildi.

28.02.2019-14:18 - (Son Güncelleme: 28.02.2019-14:11) Bolu'da FETÖ Operasyonu; 12 Kişi Adliyede

Bolu merkezli 6 şehirde güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminde bulunan paralel yapılanma FETÖ operasyonunda, ankesörlü telefonlarla irtibat kurdukları tespiti ile gözaltına alınan 12 şüpheli adliyeye gönderildi.

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı' tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması bünyesinde, ankesörlü telefonlarla irtibat kurdukları tespit edilen 8 ihraç askeri öğrenci, 1 muvazzaf üsteğmen ve 4 Bylock kullanıcısı ile ilgili yakalama kararı verildi.

EŞ ZAMANLI OPERASYON YAPILDI

Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bolu merkezli Edirne, Hakkari, Gaziantep, İstanbul ve Ankara'da eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda, haklarında yakalama kararı bulunan zanlılardan 12'si yakalandı. Emniyetteki işlemleri biten  12 zanlı adliyeye gönderildi. Hakkında yakalama kararı olan 1 zanlının bulunması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal