Binali Yıldırım'dan UBER Açıklaması

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, 2018 senesinde sürekli gündem olan UBER meselesi hakkında kritik açıklamalarda bulundu. Yıldırım, 'UBER, teknolojinin bize getirdiği bir konfor. Bunu da yok sayamayız. Buralarda düzenleme lazım. Bunları yapacağız, sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum' şeklinde konuştu.

07.01.2019-17:08 - (Son Güncelleme: 07.01.2019-16:58) Binali Yıldırım'dan UBER Açıklaması

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, 2018 senesinde sürekli gündem olan UBER meselesi hakkında kritik açıklamalarda bulundu. Yıldırım, 'UBER, teknolojinin bize getirdiği bir konfor. Bunu da yok sayamayız. Buralarda düzenleme lazım. Bunları yapacağız, sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum' şeklinde konuştu.

UBER'E CEZA KESİLMİŞTİ

Geçen aylarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'UBER, muber diye bir şey çıkmış. O iş artık bitti!' açıklamasının ardından trafikte ciddi bir UBER avı başlamış ve peş peşe  yüzlerce ceza kesilmişti. Yeni dönemde Binali Yıldırım'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığında işler değişecek gibi duruyor.

'UBER'İ YOK SAYAMAYIZ'

Binali Yıldırım, UBER ile ilgili düzenleme getirileceğini ifade ederek, '80'li yıllarda iki taksim vardı. Taksiler şehrimizin aynasıdır. Taksicilerin gözden geçirilmesi lazım. Eğitim, standartlar, güvenlik yönleriyle yapılması gereken çok işler var. UBER, teknolojinin bize getirdiği bir konfor. Bunu da yok sayamayız. Buralarda düzenleme lazım. Bunları yapacağız, sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum' şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal