Binali Yıldırım: CHP Adayı Kendini Hala Belediye Başkanı Sanıyor

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "Rakibim CHP adayı hala kendini Belediye Başkanı zannediyor" diye konuştu.

20.06.2019-00:16 - (Son Güncelleme: 20.06.2019-00:10)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Hakkarili sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen Hakkarililer Gecesi'nde önemli açıklamalarda bulundu.

"KENDİNİ HALA BELEDİYE BAŞKANI SANIYOR"  

Yıldırım, “Rakibim CHP adayı hala kendini Belediye Başkanı zannediyor. Her gittiği yerde, 'Ben belediye başkanıyım' diyor. Adama sorarlar Belediye Başkanıysan niye sokak sokak koşturup kampanya yapıyorsun” dedi.

"BİZ ASLA BÖLGECİLİK YAPMADIK"  

CHP'nin geçmişte Kürtlere yaptıklarına vurgu yapan Yıldırım, "Asla bölgecilik yapmadık. Yapmayız asla etnik kimlikler üzerinden siyaset yapmayız. Bakın şurada ne güzel bir şey var 'Biz biriz birlikte güzeliz' ölçü bu değerli kardeşlerim. Biz etlik kimliğimize kendimiz mi karar veriyoruz? Doğuştan gelen bir özelliğimizdir. Kimimiz Kürt, kimimiz Arap, kimimiz Laz, kimimiz Çerkez 72 milleti bağrında barındıran binlerce yıldır bu topraklarda kader birliği yapmış bir milletiz. Onun için diyorum ki, hiçbir zaman kimliğinizden utanmayın, kimliğinizle gurur duyun, Kürtlüğünüzle gurur duyun." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal