Bilecik'te Bir Eve Giren Hırsızlardan İlginç Not

Bilecik'te bir bağ evine giren hırsızlar evde ziynet eşyası bulamayınca kitapları çaldı. Hırsızlar buzdolabının üzerine de "Sağ ol hacı abi senin sayende okur-yazar olduk" yazdı.

04.05.2018-21:30 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-21:30) Bilecik'te Bir Eve Giren Hırsızlardan İlginç Not

Bilecik'te bağ evine giren hırsızlar, evdeki kitapları çalıp buzdolabının üstüne "Hacı abi kitaplar için teşekkürler, senin sayende okur-yazar olduk" notunu yazdılar.

ZİYNET EŞYASI BULAMAYINCA KİTAPLARI ÇALDILAR

Bilecik Karasu Yaşam Adası Değirmen mevkiinde olan olayda, Erol Öztürk'e (70) ait 2 katlı bağ evine giren hırsız ya da hırsızlar, evde ziynet eşyası ve para göremeyince Atatürk ile alakalı kitapları aldı.

"HACI ABİ SAYENDE OKUR YAZAR OLDUK" NOTU

Şüpheliler ardından dağ evindeki buzdolabının üstüne "Hacı abi kitaplar için sağol, senin sayende okur-yazar olduk" notunu yazdı, evin tavanına da bıçak soktu. Öztürk, hırsızların yakalanması için güvenlik birimlerine ihbar da bulunduğunu söyledi.

EVE ZARAR VERMEK İÇİN HER YOLU DENEDİLER

Öztürk, "Hırsızlar duvara tahta yaslayıp balkondan içeriye girmişler. Hırsızlık için değil. Bir malzeme çalmıyor. Camı kırmışlar, duvara ketçap sıkmışlar. Ne varsa dolabın içinde almışlar yere fırlatmışlar. Televizyonu indirmişler yerinden, tavana bıçak sokmuşlar. Bir gün önce akşam saatlerinde burayı kilitledim gittim. Ertesi gün açtım ki kapıyı rezalet. Yani ben bu yaşıma değin böyle bir şey görmedim. Ben bir televizyon kanalından kitap sipariş ettim, Atatürk ile alakalı. Onları torunlarıma verecektim okusunlar diye. O kitapları çalmışlar. Dolabın üzerinde de yazı ve altına da küfür yazmışlar." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal