Beştepe'ye Atanacak İletişim Direktörü Belli Oldu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi'nin başına geçirilecek isim belli oldu. Söylentilere göre bu göreve 10 seneden fazladır Sabah-ATV grubunda Kurumsal İletişim Departmanı'nda idarecilik yapan Fecir Alptekin getirilecek.

19.07.2018-13:10 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-13:02) Beştepe'ye Atanacak İletişim Direktörü Belli Oldu

Turkuvaz Medya Grubu'nun Kurumsal İletişim Direktörü Fecir Alptekin, Beştepe'de kurulan İletişim Ofisi'nin başkanlığına getirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk yurt dışı gezisinde gazetecilere İletişim Ofisi'nin başına bir kadın idarecinin getirileceğini duyurmuş fakat isim vermekten kaçınmıştı.

10 YILDIR KURUMSAL İLETİŞİM DEPARTMANINDA GÖREV YAPIYOR

Superhaber TV'nin aktardığına göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adını vermediği kadın idarecinin, on seneyi geçkin süredir Sabah-Atv grubunda Kurumsal İletişim Departmanı'nda idarecilik yapan Fecir Alptekin olduğu kaydedildi.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KAPATTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilerleyen günlerde Beştepe'de kurulan kurul ve diğer başkanlıklara atanan kişileri de ilan etmesi bekleniyor. Vazifeye atanacağı konuşulan Alptekin'in aktif olarak kullandığı sosyal medya hesaplarını kapatması da gözden kaçmadı.

FECİR ALPTEKİN KİMDİR?

İtalyan Lisesi'nin ardından Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olan Fecir Alptekin, medyadaki kariyerine Cumhuriyet ve Yeni Binyıl gazetelerinde muhabir-editör olarak girdi. Ardından Halkla İlişkiler, İletişim ve Pazarlama alanına girdi. Novartis Pharma, TUSİAD, Türk Reklam Ajansları Derneği ve Memorial Sağlık Grubu'nda görev aldı. 2006 senesinden beri çalıştığı Turkuvaz Medya Grubu'nda Kurumsal İletişim Grubu Başkanı olarak vazife yapıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal