Kocasıyla Kavga Eden Polis, Kafasına Sıkarak İntihar Etti

Adana'da kocasıyla kavga etmesinin ardından beylik tabancası ile intihar eden polis memuru kadın yarın toprağa verilecek.

19.07.2018-12:48 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-12:38) Kocasıyla Kavga Eden Polis, Kafasına Sıkarak İntihar Etti

Adana'da evinde kafasından vurulmuş biçimde ölü bulunan kadın polis memuru Ayşe A.'nın intihar ettiği gün yüzüne çıktı. Ayşe A. kocasıyla tartışıp ardından yatak odasında beylik tabancası ile kafasına sıktı.

BAŞINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU, HAYATINI KAYBETTİ

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğünde vazifeli polis memuru Ayşe A. (29), Özel Harekat polisi A.A. ile yaklaşık 20 gün önce dünya evine girdi. Dün gece Ayşe A. başından vurulmuş durumda kocası A.A. tarafından fark edilerek hastaneye sevk edildi. Fakat Ayşe A. yaşamını yitirdi.

İNTİHAR ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Ayşe A.'nın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna sevk edilirken, A.A.'nın ise Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği birimleri tarafından ifadesine başvuruldu. Ayşe A.'nın ölümü önce şüpheli olarak düşünüldü fakat Adli Tıp Kurumunda gerçekleştirilen ön otopside bitişik atış yapılarak intihar ettiği tespit edildi.

KOCASIYLA TARTIŞTIKTAN SONRA KAFASINA SIKTI

Ayşe A.'nın kocasıyla tartışmasının ardından yatak odasında beylik tabancası ile kafasına sıktığı iddia edildi. Ayşe A.'nın cenazesi Adli Tıp Kurumunda bekletilirken, Ankara'daki ailesine haber verildiği ve cenazenin yarın alınacağı kaydedildi.

Bu arada ifadesi alınan A.A. serbest kaldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal