Beşiktaş'taki Makas Faciasının Failleri Baba İle Oğlu Yakalandı

Beşiktaş'ta 3'ü çocuk, 4 kişinin öldüğü kazaya neden olduğu iddia edilen otomobildeki şüphelilerden baba Mehmet T. İstanbul'da yakalanırken, oğlu Abdussamet T. Burdur'da yakalandı. Kazanın faili yani makas atarak 4 kişinin ölümüne sebep olan aracın sürücüsü Yusuf A. ise halen aranıyor.

09.06.2019-15:31 - (Son Güncelleme: 09.06.2019-15:24)

İstanbul Beşiktaş'taki makas faciasının failleri baba ile oğlu yakalandı.

14 KİŞİYİ TAŞIYAN ARAÇ SAVRULDU  

Beşiktaş'ta TEM Otoyolu Maslak mevkisinde Edirne istikametine hareket eden Nurullah Eray'ın kontrolündeki hafif ticari araç ile 'makas atarak' ilerleyen Yusuf A.'nın kullandığı otomobil çarpışmıştı. Çarpışmanın şiddetiyle içinde 14 kişinin bulunduğu hafif ticari araç yola savrulurken diğer otomobil de bariyerlere çarparak durabilmişti.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazadan sonra sürücü Yusuf A. ve yanındaki Abdülsamet T., arkalarından gelen Abdülsamet T'nin babası Mehmet T'nin kullandığı otomobile binerek kaçmıştı. Feci kazada 3'ü çocuk 4 kişi de hayatını kaybetmişti.

Şüphelilerin geceyi Bahçeşehir'deki bir evde geçirdiğini belirleyen ekipler, söz konusu eve düzenledikleri baskında, şüphelilerin irtibatlı olduğu bilinen Fatih İ'yi yakalamıştı.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Polis tarafından yapılan çalışmalarda kaza yapan aracın sürücüsü Yusuf A'nın '6136 sayılı kanuna muhalefet, güveni kötüye kullanma, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve intihara teşebbüs' uçlarından kaydı olduğu belirlenmişti. 

Araçta bulunan Abdülsamet T'nin de 'nitelikli yağma' suçundan aranması, 'nitelikli yağma, yağma, motosiklet hırsızlığı, kasten yaralama, 6136 Sayılı Kanuna muhalefet, iş yerinden hırsızlık, evden hırsızlık, uyuşturucu kullanmak' suçlarından emniyette kaydı bulunduğu belirtilmişti. Şüphelilerin kaçtığı aracı kullanan baba Mehmet T'nin ise 'Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet' suçundan kaydı bulunduğu öğrenilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal