Bedrettin Dalan'ın Oğlunun Cipini Çalan Hırsız Güvenlik Görevlisi Tarafından Vuruldu

İstanbul Kartal'da bir hırsız cip çalmaya uğraştı. Güvenlik görevlisi ise hırsızı aracın içindeyken vurdu ve öldürdü. Alınan bilgilere göre çalınan cip, Bedrettin Dalan'ın oğluna ait.

17.01.2019-11:46 - (Son Güncelleme: 17.01.2019-11:52) Bedrettin Dalan'ın Oğlunun Cipini Çalan Hırsız Güvenlik Görevlisi Tarafından Vuruldu

İstanbul Kartal'da sabah saatlerinde hırsız olduğu kaydedilen kişinin içinde öldürüldüğü cipin Bedrettin Dalan'ın oğlu Barış Dalan'a ait olduğu tespit edildi. Çaldığı ciple kaçan kişiyi vuranın ise Barış Dalan'ın yakın koruması olduğu öğrenildi.

YAKIN KORUMA ŞÜPHELİLERİN PEŞİNE DÜŞTÜ

Olay sabah saatlerinde Orhantepe Mahallesi, Orhangazi Caddesi'nde oldu. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Dragos'ta bir siteden Bedrettin Dalan'ın oğluna ait cipi çalan 2 kişi araçla kaçmaya çalıştı. Bu esnada site güvenliği ve Bedrettin Dalan'ın oğlunun yakın koruması, şüphelilerin ardına düştü.

SÜRÜCÜ KOLTUĞUNDAKİ KİŞİ BAŞINDAN VURULDU

Korumanın açtığı ateş neticesinde cipin sürücü koltuğundaki şahıs başından vuruldu. Kontrolsüz kalan cip bir servis aracına çarparak durabildi. Vurulan şahsın yanındaki kişi ise yaya olarak olay yerinden firar etti. Polis birimlerinin olayla alakalı incelemesi devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal