Bedelli Askerlik Yapacak Olanlar İş Yerlerinden Tazminat Alabilecek Mi?

AK Parti’li Bülent Turan bedelli askerlik için yaşı 25 ve bedeli 15 bin TL olarak açıkladı. Düzenlemenin detayında ise bedellilerin 25 gün askerlik yapılacağı yer aldı. Bu durum akıllara hemen işten çıkıldığı takdirde tazminat alınabilecek mi? sorusunu getirdi.

17.07.2018-16:31 - (Son Güncelleme: 17.07.2018-16:52) Bedelli Askerlik Yapacak Olanlar İş Yerlerinden Tazminat Alabilecek Mi?

Adalet ve Kalkınma Paritsi (AK Parti) Grup Başkanvekili Bülent Turan canlı yayında yaptığı açıklamada bedelli askerlik konusunda binlerce kişiye müjdeyi verdi.

AK Parti’li Turan tarafından yapılan açıklamada bedelli askerlikten yaşı 25 olanların 15 bin TL karşılığında faydalanabilecekleri ifade edildi.

Geçmiş dönem bedelli askerliğin tersine bu sefer 25 günlük bir askerlik süreci olacak . Bu durum da bedelli yapacakların aklına bedelli askerlik yapanlar iş yerinden tazminat alabilecek mi? sorusunun cevabını aramasına sebep oldu.

İSTEYEN TAZMİNATINI ALABİLECEK

25 günlük askerlik yapacak kişiler istedikleri takdir de çalıştıkları yerden tazminatlarını alabilecekler. Bedelli askerlikten yararlanmak isteyen kişiler bunun dışında ücretsiz izin veya yıllık izin kullanarak da 25 günlük askerlik görevini yerine getirebilecekler.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal