İnce'nin Apoletlerini Sökeceğim Dediği Komutanın Eşi Yargıtay'a Atandı

Seçim döneminde Muharrem İnce'nin apoletlerini sökeceğim dediği Korgeneral İsmail Metin Temel'in eşi Ferhan Temel, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Yargıtay üyeliğine atandı.

17.07.2018-16:25 - (Son Güncelleme: 17.07.2018-16:20) İnce'nin Apoletlerini Sökeceğim Dediği Komutanın Eşi Yargıtay'a Atandı

"Apolet sökme" tartışması ile gündeme düşen 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel'in eşi Ferhan Temel Yargıtay üyeliğine seçildi.

"YARGITAY ÜYESİ 3 KADINDAN BİRİ KORGENERAL TEMEL'İN EŞİ"

Oda TV'den Müyesser Yıldız'ın aktardığı alakalı bölüm şu şekilde:

112 yeni yüksek yargı üyesi içinde yalnızca 3 kadın var. Bunlar içinde dikkat çekmeyen ve gündeme gelmeyen öyle bir isim.

Cumhurbaşkanlığı seçim döneminde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce'nin "Apolet sökme" tartışmalarıyla gündeme gelen 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel'in eşi Ferhan Temel.

YARGITAY 3. HUKUK DAİRESİ TETKİK HAKİMLİĞİ YAPTI

Yeni Yargıtay üyesi Ferhan Temel 1963 doğumlu. 1984 Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Temel, vazifeye Kayseri hakim adayı olarak girdi. Kars Aralık Cumhuriyet Savcılığı ve Kayseri Tomarza Hakimliğinin sonrasında da Yargıtay 3. Hukuk Dairesi Tetkik Hakimliği yaptı.

YENİ KARARNAMEYLE YARGITAY ÜYESİ OLDU

25 Mart 2016 kararnamesi ile Yargıtay Tetkik Hakimliğinden Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığı'na atanan Temel, dünkü kararnameyle tekrar Yargıtay'a, fakat bu kez üye olarak geldi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal