Batman'da Yasağa Uymayan Kişi: Kadının Dırdırından Çıktım

Batman'da sokağa çıkma yasağı kapsamında denetim yapan ekipler, bir vatandaşa neden evden çıktığını sordu. Vatandaş ise "İnanın, çıkmak istemezdim ama kadının dırdırından kendimi dışarı attım." dedi.

04.04.2020-17:33 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-17:42)

Coronavirüs salgını ülke genelindeki her ilde görülürken, birçok önlem alındı. Bu önlemler kapsamında yaş sınırlamalarına göre sokağa çıkma yasağı getirildi. Yetkililer sosyal izolasyon çağrısı da yaparken, işi olmayan vatandaşlardan sokağa çıkmamasını istedi.

Virüsün yayılmasının önüne geçmek için en önemli tedbirlerden biri olan sosyal izolasyon için Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, kentte denetim yapmaya çıktı. Kıraç ve beraberindeki, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş ve bazı yöneticiler, alınan tedbirleri yerinde takip etti. Yetkililer dışarıda gördüklerini sosyal mesafe kuralı kapsamında uyardı ve maske dağıttı. 

Bu sırada Kıraç, bankta oturan bir vatandaşı gördü. Vatandaşa neden dışarıda olduğunu soran emniyet müdürü ilginç bir cevap aldı. 3 gündür evden çıkmadığını belirten vatandaş, "İnanın, çıkmak istemezdim ama kadının dırdırından kendimi dışarı attım." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal