Başkonsolosluk Aramasında Toprak Örneği de Alındı!

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda yapılan aramada gerekli olan tüm deliller toplandı. Türk yetkililerin yaptığı açıklamada delil olarak toprak örneği alındığı da bildirildi.

16.10.2018-12:00 - (Son Güncelleme: 16.10.2018-11:54) Başkonsolosluk Aramasında Toprak Örneği de Alındı!

Suudi Arabistan hükümetine muhalif yazılar yazan ve iki haftadır kendisinden haber alınamayan gazeteci Cemal Kaşıkçı ile alakalı bir son dakika açıklaması yapıldı. Reuters haber ajansının son dakika haberi biçiminde geçtiği haberde, üst seviye bir Türk görevli, "Başkonsoloslukta araştırma yapan Türk uzmanlar lazım olan kanıtları topladı. Bunun içinde toprak da var" açıklamasını yaptı.

"TOPRAK NUMUNESİ ALINDI"

Reuters'a bilgi aktaran üst düzey bir Türk görevli, "Konsoloslukta arama ve inceleme gerçekleştiren Türk polisi ve birimi ihtiyaç duyulan ve kanıt olduğu tahmin edilen bulguları topladı. Konsolosluğun bahçesinden toprak numunesi de alındı" dedi.

9 SAAT SÜREN ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİ

Aynı görevli, "Çalışmadan elde edilecek sonuçlar kısa zamanda somut olarak meydana çıkacak" dedi. Yaklaşık 10 Türk polis ve bir savcıdan meydana gelen Türk heyet konsoloslukta dokuz saat devam eden ve sabah saatlerinde sona eren bir çalışma yaptı. Ortak heyette yer alan Suudi görevliler de konsoloslukta yer aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal