Bakan Soylu: "Amerika LGBT'ye 22 Milyon Dolar Yardım Yapıyor"

Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Özçelik-İş Sendikasının düzenlediği toplantıya katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Amerika Birleşik Devletleri’nin Ankara’da LGBT derneklerine 22 milyon dolar yardım ettiğini ifade etti.

03.09.2019-18:30 - (Son Güncelleme: 03.09.2019-18:27) Bakan Soylu: "Amerika LGBT'ye 22 Milyon Dolar Yardım Yapıyor"

Afyonkarahisar'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hak- İş Konfederasyonu'na bağlı Özçelik-İş Sendikasının düzenlediği toplantıya katıldı. Bir termal otelde gerçekleştirilen toplantıda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yanı sıra TBMM eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin, Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Hak- İş Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen ve çok sayıda sendika temsilcisi ve üyeleri katıldı.

"TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR"

Otel girişinde sendika üyeleri tarafından ‘Türkiye seninle gurur duyuyor' karşılanan Bakan Soylu kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı. Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda Hak- İş Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci bir konuşma yaptı. 

"YAZIKLAR OLSUN"

“Ama bu topraklarda niçin var olduğumuzu 2200 yıldır bir çadır devletinin emanetçisi olmadığımızı bile bilecek kadar Allah'ımıza şükürler olsun bu ülkeye de bu millete de sadakat ile bağlıyız. Bunu şuarada çok net söylüyorum. Benim içimi acıtıyor. Bu ülkenin evladı olarak içimi acıtıyor. Diyarbakır'daki çalıştırdığı insanların kimlik kartındaki ay yıldızlı bayrağı söküp atanlara orada şehit annelerini kapının önüne koyup terör müzahirlerini gelip devletin bunu çalıştıramazsınız dediği halde inadına belediyeye alanlara inancımızın ve geleneğimizin bize bıraktığı isimleri terörist isimleri ile değiştirenlere İstanbul'dan kalkıp gidip Atatürk portresi verip onlara Atatürk üzerinden temizlemeye çalışanlara Allah'tan şahittir, millette şahittir ve hakkımızda helal değildir. Bu kadar net. Yazıklar olsun. Bunu çok net bir şekilde ifade etmek istiyorum.” 

Son Dakika GÜndem Haberleri için aşağı kaydırın. 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal